Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2019, 10:02

Приватбанк розробляє новий продукт «Айді-чек»

Приватбанк почав роботу над новою технологією, яка дозволить замінити пароль, що прилітає в Приват24, на біометричні дані клієнта. Про це розповіла Наталія Кангіна, директор з розвитку digital продуктів Mastercard Україна, пише Finance.ua.

Приватбанк почав роботу над новою технологією, яка дозволить замінити пароль в Приват24, що прилітає, на біометричні дані клієнта.
Фото: maanimo.com

«Існує пасивна і активна біометрія. Активна біометрія – це дії, які клієнту необхідно здійснювати під час купівлі: відбиток пальця, FaceID, тобто вчинення якихось дій. Зараз впроваджується один з наших продуктів «Айді-чек», який дозволяє замінити стандартний пароль, який прилітає, а клієнт буде використовувати свої біометричні дані», – розповіла Кангіна.

Читайте також: Коли запрацює новий Приват24 і які нові «фішки»

За її словами, наступний етап – пасивна біометрія, поведінкова.

«Це те, що ідентифікує клієнта без будь-яких додаткових дій. Система вміє створювати унікальний цифровий профіль клієнта. Вона використовує кілька видів ваших параметрів: гаджет, локація, як ви тримаєте свій телефон, як друкуєте, які робите паузи між натисканням клавіш. Все це створює унікальний профіль користувача. Система збирає і аналізує близько 300 параметрів клієнта» – додала вона.

 Оформити депозит в Приватбанку

Що відомо

Замовити картку «Універсальна Gold» з доставкою

Коментарі - 1

+
0
Італій .
Італій .
14 вересня 2019, 12:18
#
Прилетающий пароль

Чёрт. Постараюсь быть серьёзным. Господа, вам вот кровь из носу нужен выпускающий редактор. Ну или как он там правильно называется. Корректор может быть?

Кто-то должен перечитывать каждую новость. Если не до репоста (понятно что вы как и куча других СМИ гонитесь за новизной в ущерб точности и корректности) то хотя бы после.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися