Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2019, 15:50

Офіційно: Правекс Банк отримав нового голову правління

Наглядова рада Правекс Банка, прийняла заяву Тараса Кириченка про звільнення з посади голови правління. Починаючи з 30 вересня 2019 року керувати банком буде Джанлук Корріас. Про це йдеться у повідомленні банка.

Наглядова рада Правекс Банка, прийняла складання повноважень Тараса Кириченка з посади голови правління, починаючи з 30 вересня 2019 року та призначила на цю посаду Джанлука Корріаса.
Фото: capital.ua

«Пан Джанлука Корріас, який займає посаду першого заступника голови правління, призначений на посаду голови правління, починаючи з 1 жовтня 2019 року, буде виконувати обов’язки голови правління до офіційного погодження Національним банком України», — йдеться у повідомленні.

На своїй сторінці в Facebook глава правління Тарас Кириченко подякував групу Intesa Sanpaolo.

«Друзі, сьогодні у мене пост подяки. З жовтня я залишаю посаду голови правління Правекс Банку для того, щоб рухатися в нових для себе напрямках», — написав він.

Кириченко висловив подяку Групі Intesa Sanpaolo за 9 років плідної співпраці.

«Правекс і надалі буде розвиватися, рухаючись до нових вершин. Спасибі всім колегам Правексу за професіоналізм, відданість нашій справі, чесність перед командою і клієнтами, здатність вирішувати завдання будь-якої складності і залишатися при цьому повними енергії, натхнення та ідей», — зазначив глава.

Він написав, що з жовтня буде радником нового голови правління.

«Я буду радником нового голови правління і в цій ролі буду продовжувати роботу в FLIFI, НАБУ, ACC», — підсумував Кириченко.

Що відомо

  • Правекс Банк є частиною групи Інтеза Санпаоло (Intesa Sanpaolo) — провідної банківської групи в Єврозоні, є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу та присутня у всьому світі.
  • Банк працює на ринку з 1992 року і обслуговує українських клієнтів протягом 25 років. Банк надає весь спектр банківських послуг роздрібним, корпоративним та інституційним клієнтам. Правекс Банк увійшов до складу Інтези Санпаоло у 2008 році.

Коментарі - 5

+
0
kingcity
kingcity
13 вересня 2019, 16:33
#
Всюди «варяги»...Більше їх і більше...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
13 вересня 2019, 17:56
#
Правекс-банк принадлежит итальянцам и они вправе назначать топ-менеджерами своих специалистов.
+
0
kingcity
kingcity
13 вересня 2019, 18:16
#
Та вправі... Але не подобається мені така тенденція.
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
30 вересня 2019, 14:38
#
Наши топ-менеджеры — кто в черных списках НБУ, кто под уголовным преследованием, а кто и подался за границу, как Тимонькин, выехав на пару недель для прохождения курса медицинского голодания и так там и оставшись.
Ну не доверяют иностранцы свои деньги украинским специалистам по разграблению банков — только и всего.
+
0
Денис Денис
Денис Денис
30 вересня 2019, 13:53
#
Всюди «варЮги»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися