Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2019, 17:50

Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство

Партнером Київського міжнародного економічного форуму 2019 знову стане Райффайзен Банк Аваль.

КМЕФ уже шостий рік поспіль є головною бізнес-подією, що присвячена актуальним для економічного розвитку країни питанням. Захід відбудеться 8-9 листопада 2019 року у Києві за участю представників українського уряду та парламентарів, відомих економістів, бізнесменів та провідних експертів.

Тема цьогорічного Форуму – «Creating the Future in a Changing World», і головним питанням стане майбутнє в мінливому світі. Від бізнес-кейсів до далекоглядних ідей – доповідачі КМЕФ розкажуть про швидкі зміни економіки під впливом технологій. Підприємці, топ-менеджмент, аналітики і стратеги компаній, а також керівники міжнародних організацій дадуть відповідь на питання: що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися?

Щорічно Форум збирає близько 2000 гостей та доповідачів із більш ніж 30 країн для створення комплексних стратегій модернізації бізнесу з акцентом на адаптивність та інновації. Цього року очікують серед гостей прогресивних та впливових представників українського політикуму, громадського суспільства та світової бізнес-спільноти, успішних реформаторів із інших країн, бізнес-лідерів й визначних економістів, послів, науковців, представників місцевих та закордонних ЗМІ. Детальніше з програмою КМЕФ 2019 можна ознайомитися на сайті.

Райффайзен Банк Аваль вважає своєю місією підтримувати ключові дискусійні майданчики, які впливають на бізнес-середовище та покращують якість економічного майбутнього країни через розвиток, трансформації та інновації.

Замовити «Хочу-карту» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися