Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2019, 15:07

ФГВФО змінив умови продажу активів банків. Що змінилося

4 вересня 2019 року набирали чинності зміни до положення щодо організації продажу активів (майна) банків, що ліквідуються. Про це йдеться у повідомленні Фонду.

4 вересня 2019 року набирали чинності зміни до положення щодо організації продажу активів (майна) банків, що ліквідуються.
Фото: delo.ua

Що змінилося

  • Більше не потрібно чекати на підписання протоколу учасниками відкритих торгів (аукціону) та завантаження його банком до електронної торгової системи (далі – ЕТС).
  • Відтепер, протокол, сформований за результатами аукціону центральною базою даних, автоматично буде публікуватися в е-системі.
  • На вимогу переможця електронного аукціону, банк зобов'язаний підписати сформований ЦБД та опублікований в ЕТС протокол електронних торгів, за результатами яких був визначений такий переможець, та передати підписаний протокол відповідному переможцю торгів (або оператору електронного майданчика).
  • Необхідною умовою підписання договору купівлі-продажу (або продовження терміну на його підписання) є здійснення переможцем відкритих торгів (аукціону) повної оплати коштів за лот та надходження такої повної оплати на рахунок відповідного банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування протоколу електронного аукціону, що на два дні менше ніж раніше.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися