Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2019, 14:41

25 вересня в Москві відбудеться FinTech Power 2019 — другий щорічний форум фінтех-інновацій

Форум об’єднує російських і міжнародних лідерів FinTech, професійних інноваторів і компанії-стартапи, представників органів влади та регулятора, інвесторів та перспективні фінтех-проекти, експертів у сфері фінансових технологій, професійні асоціації, акселератори та інноваційні центри. Участь візьмуть представники фінансового сектора, інтернет-компанії, лідери IT, соціальні мережі, мобільні оператори і ритейл.

Програма форуму відобразить поточні і майбутні зміни в сфері фінансових технологій, і включає найактуальніші теми: від Lifestyle banking’а і відкритих API, до останніх розробок в напрямках: машинного навчання, нейромереж, цифрової ідентичності, штучного інтелекту, робоедвайзингу, боротьби з кібершахрайством і платіжних інновацій.

Будуть представлені найкращі практики і кейси впровадження проривних рішень, приклади створення ефективних колаборацій, нових-бізнес-моделей і екосистем.

Успішні гравці представлять можливості цифрових технологій від впровадження інновацій до відповідності з останніми тенденціями поведінки, вподобань і очікувань споживачів.

У 1-й сесії увагу буде приділено ініціативам і ролі Банку Росії в розвитку фінтеху, цифрової конкуренції і фінансової доступності: віддаленій ідентифікації і менеджменту цифрової ідентичності з метою розвитку ринку фінансових послуг при дотриманні вимог інформаційної та громадської безпеки, розвитку технології розподіленого реєстру, розвитку роздрібного платіжного простору, розвитку відкритих API, правовому регулюванню питань використання технології великих даних і електронної взаємодії з державними інформаційними системами, незалежної оцінки кваліфікацій в сфері фінансових технологій.

Програма форуму дозволить визначити тенденції розвитку та інвестиційний потенціал галузі, обговорити можливості корпоративних акселераторів таінноваційних центрів.

Програма форуму включає пітч-сесію – фінальну частину конкурсу фінтех-стартапів. Свої проекти представлять 7 стартапів, які пройшли попередній відбір Експертною радою форуму, що складається з визнаних експертів напрямку фінансових інновацій.

Крім того, до програми увійшов практичний трек, другий потік у програмі, спеціальний простір, де пройдуть круглі столи та майстер-класи.

Професійну експозицію форуму представлятимуть: startup-lounge – сектор експо-зони, що представляє молоді фінтех-компанії, і виставкову експо-зону, де лідери ринку представлять свої рішення і новітні розробки в галузі цифровізації.

Дата: 25 вересня
Місце: Москва (Технополіс)
Сайт: www.fintech-power.ru

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 вересня 2019, 14:59
#
Надеюсь, команда Минфина не планирует быть информационным спонсором этого мероприятия на просторах украинского интернета?
+
0
Apollo17
Apollo17
11 вересня 2019, 15:24
#
Надеюсь это провтык редактора сайта
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися