Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2019, 9:22

Податкова спростувала великий штраф Фокстроту

Державна податкова служба (ДПС) спростувала заяву глави Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби Євгена Бамбізова про податкові претензії до мережі Фокстрот. Про це зазначається в повідомленні ДПС.

Державна податкова служба (ДПС) спростувала заяву глави Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби Євгена Бамбізова про податкові претензії до мережі Фокстрот.
Фото: 1news.com.ua

«Офіс великих платників податків ДПС очолює Олексій Дерев'янко, в той час як Євген Бамбізов виконує обов'язки голови комісії з реорганізації Офісу великих платників податків ДФС, яка перебуває у стані ліквідації. Євген Бамбізов не є працівником ДПС і не має ніякого відношення до проведення податкових перевірок», — зазначає прес-служба податкової.

У ДПС заявили, що податкові донарахування та штрафи підприємствам не входять до повноважень Бамбізова.

«Податки і збори з 28-го серпня адмініструє нова Державна податкова служба України», — уточнив глава новоствореної податкової Сергій Верланов в Facebook.

«В даний час податкові перевірки щодо цих підприємств (Фокстрот і Арселор Мітал Кривий Ріг) не завершені, ніяких рішень не прийнято», — додали в ДПС.

Що відомо

Коментарі - 2

+
+30
AleksandrBank
AleksandrBank
5 вересня 2019, 9:49
#
Порешали с новыми начальниками за откат?
+
0
m0ps
m0ps
5 вересня 2019, 10:08
#
100500%
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися