Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2019, 11:26

Tesla випустила нову «веганську» версію Model 3 (фото)

Автомобільна компанія Tesla випустила нову версію електромобіля Model 3 — веганську. В обробці салону модифікації не використовували натуральну шкіру. Про це пише Ліга з посиланням на The Verge.

Автомобільна компанія Tesla випустила нову версію електромобіля Model 3 — веганську.
Фото: theverge.com

Компанія також пообіцяла, що її майбутній електричний кросовер Model Y теж буде мати салон без шкіри.

Що відомо

  • Активісти товариства захисту прав тварин роками закликали автовиробника не використовувати матеріали тваринного походження. Дійшло до того, що представники PETA (Люди за етичне поводження з тваринами) підняли це питання на останньому зібранні акціонерів компанії, змусивши Ілона Маска дати обіцянку випустити відповідні модифікації електрокарів.
  • Головною перешкодою на шляху до позбавлення інтер'єру від натуральної шкіри виявилося рульове колесо.
  • PETA багато років співпрацює з Tesla з питань виробництва синтетичної шкіри. Організація також проводить кампанії, спрямовані на те, щоб переконати глобальних автовиробників (General Motors, Volkswagen і Toyota) відмовитися від використання продуктів тваринного походження в своїх автомобілях.

Коментарі - 1

+
+30
Andrey M
Andrey M
4 вересня 2019, 12:44
#
Вегани, не вживайте продукти рослинного походження! Деревам та іншим рослинам також боляче але вони не можуть нічого сказати, і навіть втікти, як це інколи можуть тварини. А ще над рослинами знущаються тварини (вівці, корови та інші), тому потрібно їсти тварин щоб вони не вбивали рослин! :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися