Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 вересня 2019, 19:06

Головне за понеділок: дедлайни для уряду, зниження ПДФО і день народження гривні

Залишок коштів на єдиному казначейському рахунку в серпні збільшився на 26,3% з 48,968 млрд гривень (на 1 серпня) до 61,83 млрд гривень (на 1 вересня). 

Мораторій на продаж землі можуть скасувати вже до 1 грудня

Президент Володимир Зеленський розпорядився, щоб уряд підготував, а парламент ухвалив до 1 грудня законопроект про ринок земель сільськогосподарського призначення та скасував мораторій на продаж землі. Про це він повідомив під час зустрічі з очільниками парламенту, уряду і правоохоронних органів.

Зеленський доручив знайти рішення щодо здешевлення кредитів до 1 жовтня

Президент Зеленський доручив Кабміну, Міністерству фінансів і Нацбанку до 1 жовтня подати рішення для поліпшення умов кредитування бізнесу. 

Верланов вважає, що податок на доходи фізосіб потрібно зменшувати

Голова Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що ставки податку на доходи фізичних осіб потрібно зменшувати і залишати більше грошей громадянам.

НБУ перерахував до бюджету 64,8 мільярда гривень

У 2019 році Національний банк перерахував до державного бюджету 64 898 млн грн – усю суму частини прибутку до розподілу. Про це йдеться в проміжній скороченій консолідованій фінзвітності НБУ за 6 місяців 2019 року.

Українській гривні виповнюється 23 роки (відео)

2 вересня 1996 року гривня замінила українські карбованці і стала національною валютою України. Національний банк опублікував відео про те, як змінювалася гривня протягом цих років.

Новий уряд обіцяє зростання економіки на 40%

У наступні п'ять років економіка України має зрости щонайменше на 40%. Про це заявив новий прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися