Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 вересня 2019, 16:15

Бонус для бізнесу: Кабмін ліквідував Департамент захисту економіки

2 вересня 2019 року на своєму першому засіданні новий Уряд прийняв рішення, яким ліквідував Департамент захисту економіки Національної поліції України. Про це йдеться у повідомленні Кабміну.

2 вересня 2019 року на своєму першому засіданні новий Уряд прийняв рішення, яким ліквідував Департамент захисту економіки Національної поліції України.
Фото: kmu.gov.ua

Що це значить

  • Поліція більше не має права просто так втручатися у діяльність бізнесу.

«Сьогодні ми ліквідували цей підрозділ, який займався розкриттям економічних злочинів. Бо ця одіозна структура не захищала бізнес, а систематично заважала йому працювати. Найчастіше через суд отримували ухвалу на проведення слідчих дій і починали обшук: витягували з офісу комп'ютери, бухгалтерію, а з каси — гроші, документи. Через це паралізували роботу підприємств, а потім вимагали у бізнесу «викуп», — прокоментував відповідне рішення прем'єр-міністр.

Гончарук додав, що замість ліквідованого Департаменту буде створена ефективна структура для розслідування фінансових злочинів, куди зможуть прийти на роботу порядні та чесні працівники.

«Після ліквідації Департаменту перерозподілимо потрібні функції на інші структурні підрозділи Національної поліції. Найближчим часом ми очікуємо, що парламент підтримає проект рішення про створення нового органу, який буде опікуватись питаннями економічних злочинів», — підкреслив прем'єр-міністр.

Коментарі - 6

+
+36
Strain
Strain
2 вересня 2019, 16:25
#
Вместо одного органа шантажировать будет другой. Ведь никто не меняет схему их работы.

Вот вам и «инновации» от новой власти.
+
0
donkorleone
donkorleone
2 вересня 2019, 16:43
#
А это жизнь покажет.
+
+15
20400808
20400808
2 вересня 2019, 17:14
#
Из пустого в порожнее
+
0
Apollo17
Apollo17
2 вересня 2019, 18:00
#
Лучше бы как бонус Маркарова не инициировала бы возврат штрафов по РРО, Презедент отменил, Минфин вводит.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
3 вересня 2019, 9:41
#
РРО у всіх цивілізованих країнах є. Я вже десь писав, що особисто бачив, як в Румунії, а це не найбагатша Європа, продавець повітряних кульок має касовий апарат на поясі, приймає картки та видає чек, а у нас з оборотом по 10 тис на день касовий апарат то дорого. А потім в старості будуть скиглити, що пенсія мала і держава повинна...
+
0
toxa07
toxa07
6 листопада 2019, 16:17
#
Да, где-то я видел ваш пост с чеком. Но на нем черным по белому написано not fiskal - это не фискальный чек, данные по нему не отправляются в систему. Это сугубо личный учёт продавца шариков. Никто не мешает купить мобильный термопринтер и печатать такие же для клиентов. Но в налоговой такой номер не прокатит.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися