Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 вересня 2019, 11:27

Мінфін відбирає банки для участі у спільному з ЄІБ проекті

Міністерство фінансів оголошує відбір комерційних банків для участі у спільному проекті України і Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі — Україна». Про це йдеться в повідомленні Мінфіну.

Міністерство фінансів оголошує відбір комерційних банків для участі у спільному проекті України і Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі — Україна».
Фото: delo.ua

Що це значить

  • Банки, які будуть відібрані для участі у проекті, зможуть отримати довгострокові кредитні ресурси, загальний обсяг яких складає 400 млн євро.
  • Ці кошти банки зможуть використати для подальшого кредитування підприємств аграрного сектора економіки України (зернових і олійних культур, рибних господарств), йдеться в повідомленні.

Читайте також: Хто купує українську агропродукцію у світі (інфографіка)

Які банки можуть взяти участь

Для участі у проекті банк-претендент повинен відповідати вимогам, затвердженими постановою Кабміну і вказаними на сайті Мінфіну, також надати офіційний лист за підписом уповноваженої особи із зазначенням очікуваного обсягу фінансування у межах проекту разом з документами.

Зазначається, що участь будь-якого банку в проекті потребує узгодження ЄІБ, тому вся інформація і документація, надані претендентами, будуть доступні ЄІБ.

Коментарі - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
2 вересня 2019, 12:46
#
Скоріш за все, допустять до цієї програми державні та західні банки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися