Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2019, 12:20

YouControl відкрив доступ до повноцінного моніторингу бізнесу

Аналітична система YouControl запровадила повноцінний безкоштовний моніторинг компаній та ФОП. Про це повідомляє прес-служба YouControl, пише ЕП.

Аналітична система YouControl запровадила повноцінний безкоштовний моніторинг компаній та ФОП.
Фото: ain.ua

«Із 29 серпня будь-який користувач системи YouControl зможе поставити безкоштовно на моніторинг десять компаній або ФОП та отримувати сповіщення про зміни на електронну пошту», — зазначається у повідомленні.

Що це дасть

Користувачі зможуть отримати щодо обраних 10 компаній такі сповіщення про:

  • реєстраційні зміни (керівник, адреса, вид діяльності, назва)
  • юридичний стан (перебуває чи ні в процесі припинення)
  • початок процедури банкрутства
  • про стан розрахунків із бюджетом (появу податкового боргу, права застави на майно, анулювання реєстрації платників ПДВ тощо)
  • заборону на зовнішньоекономічну діяльність або індивідуальний режим ліцензування відповідно до санкцій МЕРТ
  • судові справи, призначені до розгляду, в яких фігурує певна юрособа.

«Він (моніторинг – ред.) дозволить бізнесу тримати під контролем своїх партнерів, гнучко реагуючи на зміни в їх діяльності. Така можливість зекономить і час, і гроші українським бізнесменам», ‒ заявив засновник YouControl Сергій Мільман.

Також зазначається, що за статистикою, підприємства агросфери піддаються найбільшому ризику рейдерських атак. Торгові, промислові та будівельні компанії теж у зоні ризику.

«Максимально привабливі для загарбників компанії, які володіють великим обсягом нерухомості та/або землі. А якщо у компанії великий податковий борг – то її досить легко підставити», — пояснили експерти.

Щоб підключити моніторинг компаній, треба зареєструватись на сайті YouControl та натиснути на відповідну кнопку в досьє юрособи або ФОП. Сповіщення про зміни прийдуть на вказану при реєстрації електронну пошту.

YouControl — аналітична система, що з 50 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП.

Коментарі - 2

+
0
locustsucol
locustsucol
29 серпня 2019, 13:22
#
Все это давно уже есть в OpenDataBot, уже года 3. Подключиться можно даже через скайп чат на подписку по юр лицам или фопам, не говоря о любых запросах моментальных по состоянию задолженостей или судебным делам и т.д.
Не удивлюсь, если yourcontrol — єто просто прокси, т.е. прослойка между пользователем или опендатаботом.
По крайней мере на новостном сайте уважаемый ресурс не будет пиарить чисто одного поставщика услуг, не указывая, что такая услуга далеко не новая, и есть на много более продвинутые существующие давно поставщики.
+
0
Supremo
Supremo
29 серпня 2019, 20:04
#
Про прокси смешно)
Вы в курсе, что YouControl создан был, когда OpenDataBot еще и в планах не было?
Комплексного мониторинга - по всем этим параметрам, что в новости, не видел ни у одного сервиса. OpenDataBot разве присылает на почту оповещение о начале банкротства или о санкциях МЭРТ или данные налоговой?
По поводу продвинутости в целом тут большой вопрос... Даже сравнивать не берусь.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися