Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 серпня 2019, 16:30

Укрпошта переоформить ліцензію на валютні операції у спрощеному порядку

Національний банк України надав можливість «Укрпошті» переоформити генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій у спрощеному порядку. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Національний банк України надав можливість «Укрпошті» переоформити генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій у спрощеному порядку.
Фото: facebook.com

Що це значить

Наразі національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» має генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій з переказу грошових коштів (поштового переказу), отриману до змін у валютному регулюванні, строк дії якої спливає у травні 2020 року.

Водночас, відповідно до змін у валютному регулюванні, «Укрпошта» має право здійснювати валютні операції в частині переказу коштів на підставі ліцензії на здійснення валютних операцій.

Відтак, за рішенням Правління Нацбанку, процедура переоформлення ліцензії буде спрощеною, тобто потребуватиме меншої кількості документів.

Відповідне рішення дозолить виконати вимоги нового валютного регулювання, не спричиняючи перебоїв у діяльності Укрпошти із забезпечення населення можливістю здійснення грошових переказів в іноземній валюті, зазначають у НБУ.

Коментарі - 3

+
0
squeez
squeez
24 серпня 2019, 18:54
#
Давно нужно было Укрпочту модернизировать, ну это никому не нужно было ... а теперь всех приучили к НОВОЙ, потому как в Укр почте чтобы отправить посылку... стоишь такой и заполняешь эту бумажку, модернизируйтесь ребят !!
+
0
Strain
Strain
26 серпня 2019, 11:29
#
У нас модернизировали отделение.
Покрасили внутри краской для отделки нежилых помещений/внешних конструкций. Вонь стояла месяца 2-3 так как и мебель и обои впитали запах. Я не знаю как там работали люди. Но я бы на их месте проклял эту чертову укр. почту.
После модернизации отделения поставили ПК, но очередь не уменьшилась. Постоянное все заполняют какие то бумажки. Задают 100000 вопросов и снова заполняют бумажки.
Работают все те же сотрудники что и раньше. Качество и скорость не изменились вообще.
Вот вам и модернизация.
+
0
squeez
squeez
26 серпня 2019, 12:31
#
Забавная история, вот я и о том же, пока посылки не будут уходить быстрее, чем сейчас, не будут туда люди идти
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися