Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 серпня 2019, 12:15

НКЦПФР та команда Зеленського провели дискусію щодо проблем фондового ринку

Керівники Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР), профучасники ринку і члени команди президента провели дискусію про майбутнє фондового і товарного ринку в країні. Про це повідомив засновник і партнер іг Універ Тарас Козак у Facebook.

Керівники Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР), профучасники ринку і члени команди президента провели дискусію про майбутнє фондового і товарного ринку в країні.
Фото: ukrinform.ua

Учасники дискусії

У дискусії взяли участь НКЦПФР Тимур Хромаєв і члени його команди Дмитро Тарабакін і Максим Лібанов, керівники Професійної асоціації учасників ринку капіталу і деривативів (ПАРД) Олексій Кий, Української асоціації інвестбізнесу (УАІБ) Андрій Рибальченко та асоціації Українські фондові торговці (АУФТ) Єлизавета Ревило.

Читайте також: НКЦПФР заборонила торгівлю цінними паперами 105 емітентів

З боку Зеленського у зустрічі взяли участь заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук та член наглядової ради Укрексімбанку за квотою президента Вікторія Страхова.

Також на заході були присутні голова біржового комітету Української енергетичної біржі Олексій Дубовський, президент КУА «Кінто» Сергій Оксанич, керуючий директор Dragon Capital Денис Мацуєв.

Що відомо

  • Як повідомлялося, на початку тижня об'єднання учасників фондового ринку написали Зеленському відкритий лист, щоб звернути увагу на стрімке погіршення стану фондового ринку України, викликане, на їхню думку, неякісним рівнем регулювання ринку керівництвом регулятора – НКЦПФР.
  • Учасники ринку заявили в листі, що НКЦПФР ігнорує інтереси національних емітентів та інвесторів і неякісно впроваджує європейські правові принципи.

Коментарі - 3

+
+30
nykand
nykand
23 серпня 2019, 13:39
#
Похоже пойдёт разворот курса доллар-гривна
+
0
nykand
nykand
23 серпня 2019, 14:00
#
ОВГЗ стало быть вещь не очень надёжная,если ещё 29 июля сего года было запрещено торговать ценными бумагами 105 организаций кто их выпускал.Как понимать-убирали конкурентов????
+
+8
bonv
bonv
23 серпня 2019, 14:06
#
Змінять керівництво на своїх.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися