Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 серпня 2019, 9:45

Apple випустить три нові моделі iPhone — Bloomberg

Компанія Apple готує масштабне оновлення лінійки своєї продукції, новинки повинні надійти в продаж у найближчим часом. Про це пише РБК з посиланням на Bloomberg.

Компанія Apple готує масштабне оновлення лінійки своєї продукції, новинки повинні надійти в продаж у найближчим часом.
Фото: rbc.ru

Що готують

  • Одними з перших мають з'явитися три нові моделі смартфонів, так звані Pro iPhones повинні замінити iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

За даними Bloomberg, ні одна з нових моделей не буде підтримувати 5G, однак отримають швидкі процесори Apple A13, можливість реверсної бездротової зарядки і нові камери для зйомки надшироких фото і відео.

Зазначається також, що в нових iPhone буде суттєво покращено якість запису відео, крім того, з'явиться функція редагування відео (в тому числі застосування ефектів, кадрування і т. д.) в реальному часі під час запису.

Розміри нових смартфонів залишаться такими ж, як у попередників, однак їх обіцяють зробити міцніше і підвищити їх водонепроникність.

Новий MacBook Pro отримає екран з діагоналлю до 16 дюймів, ставши найбільшим в лінійці ноутбуків марки. Збільшиться і екран найдешевшого з iPad (c 9,7 до 10,2 дюйма), більш дорогі моделі збережуть екрани в 11 і 12,9 дюйма, зате отримають поліпшені камери і більш швидкі процесори.

Навушники AirPods, за даними Bloomberg, планують зробити водонепроникними і додати в них функцію заглушення шумів.

Що стосується «розумних» годинників Apple Watch, то у них планують тільки оновити програмне забезпечення і додати нові корпуси.

Коментарі - 1

+
0
infrared
infrared
23 серпня 2019, 10:29
#
Более, чем уверен, что без поддержки 5G продажи по миру пойдут ой как не сладко.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися