Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2019, 13:46

Борги «Укрнафти» перед державою зросли на мільярд

Борги з податків та рентних платежів найбільшої нафтовидобувної компанії «Укрнафта» з початку року зросли на 1 млрд гривень з 14,8 млрд гривень до 15,8 млрд гривень. Про це Українським Новинам повідомили в Офісі великих платників податків Державної податкової служби.

Борги з податків та рентних платежів найбільшої нафтовидобувної компанії «Укрнафта» з початку року зросли на 1 млрд гривень з 14,8 млрд гривень до 15,8 млрд гривень.
Фото: inventure.com.ua

Що відомо

Повідомляється, що борги «Укрнафти» на сьогодні становлять 15,8 млрд гривень. З початку року вони зросли на 1 млрд гривень.

При цьому борг компанії перед Офісом великих платників податків становить 3,5 млрд гривень.

Раніше компанія повідомила, що в січні-червні 2019 року вона сплатила податків до бюджетів усіх рівнів на суму 6,8 млрд гривень, що на 2% перевищує аналогічний показник минулого року.

Читайте також: Кабмін зобов'язав Нафтогаз знизити ціну газу для населення

На кінець 2017 року борги, за даними компанії, становили 12,68 млрд гривень.

Раніше повідомлялося, що 50%+1 акція «Укрнафти» належить НАК «Нафтогаз України», 13,6% — компаніям Littop Enterprises Limited і Bridgemont Ventures Limited і 12,9% — Bordo Management Limited. 9,9% акцій компанії належать іншим акціонерам.

Нагадаємо також, що «Нафтогаз України» завершила виплату 90% чистого прибутку компанії за 2018 рік в якості дивідендів державі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися