Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2019, 12:57

5 причин використовувати мобільний додаток банку

У сучасному світі люди прагнуть звести до мінімуму витрати часу і сил на рутинні справи. В тому числі, і на походи до відділення банку.

Але це вже в минулому — фінустанови, які дійсно цінують своїх клієнтів, намагаються захистити їх від непотрібної витрати часу і сил. Зараз можна самостійно проводити багато банківських операцій через мобільні додатки. Як приклад розглянемо Аlfa-Mobile Ukraine від Альфа-Банку Україна.

5 прикладів економії часу та грошей з мобільним банкінгом

Мобайл-банкінг повинен бути зручним і функціональним. Головне в ньому навіть не асортимент опцій, а продуманість функцій, якими клієнти користуються найчастіше. Наприклад, клієнтам Альфа-Банку Україна, які встановили на свій смартфон мобільний-банкінг, доступні наступні переваги:

1. Оформлення карти без походу до відділення

В Україні в обігу знаходиться майже 37 млн ​​активних платіжних карт. Але якщо прибрати ті з них, на які нараховуються зарплати, пенсії та соцвиплати, кількість значно знизиться. Найчастіше люди не готові втрачати час у відділенні і не знають, що відкрити карту можна в мобільному додатку незалежно від місця розташування.

Між тим, оформити кредитку Альфа-Банку Україна можуть навіть ті, хто ще не став його клієнтом. Процедура дуже проста: коли користувач вперше скачує Alfa-Mobile Ukraine в App Store або Google Play, автоматично відкривається маркет-плейс. У ньому можна замовити карту, яку в зручний для клієнта час доставить співробітник банку.

2. Переказ грошей між рахунками, в тому числі за номером телефону

Переказ з картки на картку — найпопулярніша безготівкова операція в Україні. За минулий рік обсяг Р2Р-транзакцій виріс більше, ніж удвічі — до 465 млрд гривень. Перекидати гроші між рахунками в мобільному додатку зручно, швидко і, до того ж, безпечно.

Наприклад, в Аlfa-Mobile Ukraine можна перерахувати кошти навіть не знаючи номер картки одержувача — тільки за номером телефону. Єдина умова — номер телефону одержувача повинен бути прив'язаний до його банківської картки Альфа-Банку.

3. Оплата комунальних послуг без комісії

Оплата комуналки раніше асоціювалася з довгими чергами у відділенні та неспішними касирами. На щастя, тепер всіх цих «радощів» можна легко уникнути, якщо оплачувати рахунки через мобільний банкінг.

У Alfa-Mobile Ukraine, наприклад, зібрано понад 200 компаній, які представляють сферу комунальних послуг, телеком-операторів, страховий ринок тощо. Знайти потрібну організацію можна за її назвою або реквізитами, а здійснювати регулярні платежі зручно за допомогою шаблонів.До речі, при оплаті комунальних послуг Альфа-Банку не бере комісію зі своїх клієнтів.

4. Обмін валюти онлайн за курсом, вигіднішим ніж у касі.

З 7 лютого 2019 року обміняти долари США або євро можна в мобільному додатку банку — гроші зараховуються на рахунок миттєво. Валюта в онлайні доступна в будь-який час — і поціновувачам нічного шопінгу, і раннім пташкам. У Alfa-Mobile Ukraine курс онлайн навіть вигідніший, ніж у відділенні, а комісію за проведення операцій банк не стягує.

Щоб провести обмін, у клієнта повинні бути дві карти одного банку — в гривні і в доларах США або євро. Якщо валютної карти ще немає, це не проблема, адже в додатку Аlfa-Mobile Ukraine є опція fast-card. При виборі функції «Обміняти» з'являється пропозиція оформити карту в потрібній валюті. Рахунок відкривається за пару хвилин, після чого можна проводити обмін. Фізичну валютну карту можна забрати у відділенні банку.

5. Кешбек до 5 000 грн щомісячно

З Альфа-Банк Україна через мобільний додаток зручно не тільки керувати своїм рахунком, але і повертати частину витрачених грошей у вигляді кешбеку. Банк пропонує, мабуть, найпривабливішу програму винагороди на українському ринку — Cash’U CLUB. Клієнт, у якого кредитка з кешбеком Альфа-Банку, повертає собі 0,5% витраченої суми при кожній безготівковій оплаті. Плюс щомісяця можна обирати 2-5 категорій товарів, на які нараховуватиметься підвищений бонус — до 20%. На відміну від конкурентів, розмір кешбеку в Альфа-Банку Україна однаковий і для власних, і для кредитних коштів.

Програма Cash'U CLUB проста і зрозуміла у використанні. У мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine в режимі онлайн ви бачите суму зібраного бонусного кешбека, а потім в будь-який час використовуєте її, щоб повернути гроші, витрачені на покупки. Щомісяця можна повернути до 5000 грн назад на рахунок, а не скромні 500 грн, як у інших банків.

Встановіть Аlfa-Mobile Ukraine на свій смартфон, і ви забудете про походи до відділення і стояння в чергах. Адже практично всі необхідні операції доступні в мобільному додатку, причому в будь-який зручний для вас час.

Коментарі - 4

+
0
bonv
bonv
8 серпня 2019, 13:34
#
Мобільний додаток це круто.
+
0
Igorenya
Igorenya
8 серпня 2019, 15:56
#
Да, Альфабанк сейчас на высоте, опережает mono
+
0
Nline
Nline
8 серпня 2019, 17:16
#
Приложение действительно очень функциональное и удобное. Обмен валют онлайн и возврат покупок за cashback от Cash’U CLUB - это вообще находка!
+
+14
Qwerty1999
Qwerty1999
8 серпня 2019, 23:50
#
Украинцев тяжело завоевать, но легко купить.
© Qwerty1999
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися