Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 серпня 2019, 10:06

Форвард Банк підвищив ставку по депозитах в гривні на 12 місяців до 18% — огляд

Максимальна ставка за депозитами в гривні на 12 місяців підскочила з 17,75% до 18% річних. Стільки тепер готовий платити українцям Форвард Банк за річні заощадження в національній валюті. Про це йдеться у депозитному огляді «Мінфіна».

Максимальна ставка за депозитами в гривні на 12 місяців підскочила з 17,75% до 18% річних.
Фото: epravda.com.ua

У ренкінгу «Мінфіна» він тепер займає перше місце. Ставки у Форвард Банку за вкладами на інші терміни також одні з найвищих на ринку. Максимальна дохідність за депозитом «Вигідний» на 6 місяців становить 18,5% річних, на 3 місяці — 18%.

«Ми підняли ставки влітку, так як через місяць-два почнеться активний бізнес-сезон. Перед нами до кінця року стоять серйозні завдання як в частині кредитування населення, так і щодо прибутку. Відповідно, ми почали запасатися ліквідністю», — пояснив голова правління Форвард Банку Андрій Кисельов.

 Отримати до 1,6% бонусу до річної ставки можна за допомогою програми «Бонус від Мінфіну»

Ідея Банк, який раніше посідав перший рядок у ренкінгу, тепер посунувся на друге місце. Тут вкладникам готові платити, максимум, 17,75% за річні депозити. Але якщо оформити вклад через «Мінфін», то можна отримати бонус до ставки від 0,5% до 1,5%, в залежності від терміну депозиту.

Третє місце розділили Кредит Дніпро Банк та А-Банк, де ставка за 12-місячними вкладами становить 17,5%.

Банкіри не виключають, що на такому високому рівні дохідність гривневих вкладів протримається недовго

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися