Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2019, 13:48

Нефьодов хоче об'єднати митниці в єдину юридичну особу (відео)

Боротьбу з корупційними потоками на митній службі України новопризначений голова Максим Нефьодов планує здійснювати, впровадивши кращий контроль усіх процесів. Про це він розповів у студії «5 каналу».

Боротьбу з корупційними потоками на митній службі України новопризначений голова Максим Нефьодов планує здійснювати, впровадивши кращий контроль усіх процесів.
Фото: day.kyiv.ua

«Митниці треба об'єднати в єдину юридичну особу, тобто відмовитися від цієї історії, коли в нас є якісь князівства: обласний прокурор, обласний суддя, голова ОДА, митник, фітосанітарний інспектор – і це єдина згуртована компанія, яка чекає бізнес із широкими обіймами», – пояснив Нефьодов.

Зокрема, він прокоментував, як бачить боротьбу з корупцією на митниці. З одного боку, за словами Нефьодова, потрібно відрізати корупційні потоки, з іншого – створювати умови розмитнення і перетягувати білий, а потім сірий бізнес, підриваючи кормову базу хабарників.

Начало:

«Будьмо відвертими, багато хто з бізнесу теж з цього годуєтсья. Не тільки є погані держслужбовці, які беруть гроші з янголів», – зазначив голова митної служби.

За словами Нефьодова, деякі схеми можна унеможливлювати, переносячи окремі рішення від чиновників.

На його думку, можна почати з питань, які вирішуються достатньо швидко. Серед них назвав питання розмитнення автомобілів.

Коментарі - 4

+
0
Oligarh
Oligarh
6 серпня 2019, 14:37
#
Лишить таможню взымать налоги это будет уже шаг большой
+
0
barbav
barbav
6 серпня 2019, 14:43
#
Когда уже будет адекватная растаможка? 
10% акциз  и все.
Кто то обещал перед выборами или уже забыли???
+
0
Николай Малеев
Николай Малеев
6 серпня 2019, 15:01
#
А можно ссылку на данное обещание?
+
0
Skpablo17
Skpablo17
6 серпня 2019, 19:03
#
Приватизировать нужно. И все тут. Глобально, вместе с энергоатомом.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися