Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2019, 10:42

Трамп підписав указ про введення нових санкцій проти РФ

Президент Дональд Трамп підписав указ, що вводить другий пакет санкцій США проти Росії щодо справи Скрипалів. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Politico.

Президент Дональд Трамп підписав указ, що вводить другий пакет санкцій США проти Росії щодо справи Скрипалів.
Фото: epravda.com.ua

Як повідомляється, Трамп у четвер підписав указ, що стосується процедури виконання положень про введення санкцій щодо країни, яка порушила американський закон про контроль над хімічною і біологічною зброєю і заборону її застосування від 1991 року. Саме він став юридичною підставою для введення проти РФ першого пакету санкцій по справі Скрипалів у кінці серпня 2018 року.

Раніше лідери комітету Палати представників Конгресу Сполучених Штатів по закордонних справах закликали президента Дональда Трампа ввести другий пакет санкцій проти Російської Федерації, пов'язаний з отруєнням колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії на території британського міста Солсбері.

Читайте також: З 1 серпня набрали чинності спецмита на більшість російських товарів

Додамо, на початку березня 2018 року в британському Солсбері у важкому стані були виявлені екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Колишній британський прем'єр Тереза Мей заявила в парламенті, що Скрипалі були отруєні нервнопаралітичною речовиною «Новачок» (А-234), розробленою в Росії.

Коментарі - 3

+
0
Григорий П
Григорий П
2 серпня 2019, 18:11
#
Когда введут санкции по украинским морякам и начнут арестовывать российские суда? Наш МИД не хочет приступить к своей работе?
+
0
locustsucol
locustsucol
2 серпня 2019, 19:16
#
Сейчас по сути нет МИДа, после того, как зеленский раскритиковал решение нашего МИДа не соглашаться с московией на передачу нам наших моряков с подчинением судить их по московскому законодательству после передачи, т.е. признать решение тупина, что наши моряки — преступники а не военнопленные, т.е. что и керченский проход не наш, т.е. не московия нарушила договор о проходе, а договОра получается якобы нет, и Крым не наш.
Это дело теперь зеленского — решиться наконец, и озвучить свою политику в отношение Крыма, Донбасса и московии.
+
0
Mirax ☆
Mirax ☆
3 серпня 2019, 0:04
#
Бiльше санкцiй, хороших, рiзних! Пройдисвiти мають розплачуватися за свою зухвалiсть! Боже благослови Америку i слава Українi!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися