Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 липня 2019, 18:57

Ідея Банк підтримав проведення Кубка України з пляжного волейболу Koropiv Hutir Open 2019

З 25 по 28 липня в селі Коропове, Харківської області, відбувся щорічний розіграш Кубка України з пляжного волейболу Koropiv Hutir Open 2019. Ідея Банк став головним партнером турніру.

Протягом трьох днів понад 80 пар чоловіків та жінок змагались за призовий фонд у 60 тисяч гривень. У змаганнях взяли участь спортсмени з України, країн СНД та Європи.

Цьогорічними володарями Кубку Koropiv Hutir Open серед чоловіків стали Ярослав Гордєєв та Сергій Попов. Срібні нагороди отримали Ілля Ковальов та Олег Плотницький, а бронзу — Денис Денисенко та Владислав Ємельянчик.

Серед жіночих пар перемогу здобули минулорічні володарі кубку – Діана Луніна та Марина Самодай. А срібними призерами стали Інна Махно та Світлана Бабуріна.

Спортивний азарт, адреналін і чудовий настрій супроводжували учасників на всіх етапах турніру, а нові рекорди ще раз підкреслили високий професійний рівень заходу, за який у фіналі турніру переможці були нагороджені цінними подарунками.

«Це не перша визначна подія в світі спорту, спонсором якої виступає Ідея Банк з метою популяризації здорового способу життя. Банк заохочує своїх працівників до організації та участі у різноманітних спортивних, благодійних та соціальних заходах. Кожного року кількість активних учасників збільшується,» — розповіла керівник Управління маркетингу Ідея Банк Анна-Марія Романчук.

Строкові вклади від Ідея Банку з бонусом від Мінфіну

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися