Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2019, 17:44

Гройсман не вірить, що МВФ пом'якшить вимоги щодо тарифів на газ

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає мінімальними шанси пом'якшити вимоги щодо тарифів на газ для населення на майбутніх переговорах України з МВФ. Про це він заявив в ефірі Радіо НВ, передає Уніан.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає мінімальними шанси пом'якшити вимоги щодо тарифів на газ для населення на майбутніх переговорах України з МВФ.
Фото: gordonua.com

Нагадаємо, раніше представник президента в Кабміні Андрій Герус заявив про те, що Україна планує запропонувати Фонду пом'якшити позицію щодо цін на газ.

«Шанси на те, що це буде знято, на мій погляд, як я зараз оцінюю, мінімальні. Якщо це вдасться, то це буде позитивно», — прокоментував заяву Гройсман.

Також він вкотре нагадав, що зобов'язання щодо газу Україна взяла на себе багато років тому – за прем'єрства Юлії Тимошенко.

Читайте також: У Кабміні назвали ціну на газ для населення в серпні

Нагадаємо, що в Україні діє режим спеціальних зобов'язань, за якими НАК «Нафтогаз України» продає облгазам і теплокомуненерго природний газ по ціні, яку визначає Кабмін.

Питання визначення ціни газу для потреб населення є предметом переговорів України з МВФ. Представники Фонду наполягають на тому, що вартість блакитного палива повинна бути піднята до рівня імпортного паритету.

Коментарі - 5

+
0
gastgeber
gastgeber
26 липня 2019, 17:55
#
Интересно будет поведение уходящей власти, когда выяснится, что требований по тарифам как таковых нет.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
26 липня 2019, 18:49
#
Улыбка!
+
0
Артем Кувардин
Артем Кувардин
28 липня 2019, 9:09
#
Ну как бы да,сколько я не писал предоставить эти требования,меня 4 года водили бюрократическими кругами,так и не показав ничего. Но думается мне,что и Вова не вынесет их на свет.
+
0
allexpl
allexpl
26 липня 2019, 21:24
#
Где вы такое фото надыбали, Гройсман уже вдвое «схуд»...
+
0
Саша Ник
Саша Ник
27 липня 2019, 10:50
#
А он до сих пор ещё премьер???
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися