Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2019, 14:41

Банк-рекордсмен по депозитних ставках дає бонуси читачам «Мінфіну»

У програмі «Бонус від Мінфіну» з'явився новий учасник — Ідея Банк.

Ставка за річними депозитами у гривні в Ідея Банку становить 17,25% річних. Це одні з найвищих показників на ринку. 

Користувачі «Мінфіну» можуть отримати в банку ще вищу дохідність.  Всі, хто залишить заявку на оформлення депозиту на нашому сайті, отримають надбавку до базової ставки по депозиту.

Бонус може становити від 0,5% до 1,5% річних, залежно від терміну депозиту.

Умови пропозиції

В акції беруть участь депозити

  • Термін вкладу: 3, 6, 9, 12 міс.
  • Мінімальна сума вкладу: 30 000 гривень
  • Оформлюються через відділення АТ «Ідея банк»
  • В акції беруть участь всі строкові вклади
  • Для терміну 3 місяці вказана ставка за депозитом «Динамічний» — до 19,00%.
  • Для терміну 6 місяців вказана ставка за депозитом «Динамічний» — до 19,90%. «Динамічний» — вклад з зростаючою процентною ставкою і з можливістю достроково закриття без втрати відсотків.
  • Для термінів 9 і 12 місяців вказані ставки депозиту «Безпечний»
  • За переразмещенные депозити протягом 10 днів після закінчення попереднього терміну розміщення, бонус виплачується тільки на суму, що перевищує суму попереднього внеску, якщо вона не менше 30000 грн.
  • Виплата бонусу від «Мінфіну» відбувається протягом 32 днів після підтвердження депозиту.

Читайте також: Скільки банки готові платити вкладникам

В акції не беруть участь депозити

  • Менше 30 000 гривень
  • За зазначення недостовірних даних
  • Термін менше 3 місяців
  • Відкриті до подачі заявки
  • Клієнтів, які переразмещают депозити на суму менше 60 000 грн, протягом 10 днів з моменту закінчення попереднього договору.

 Оформити депозит і отримати бонус від Мінфіну

Увага!

  • Розмір бонусу вказано до сплати податків.

  • Підтвердіть свій внесок у день його розміщення або інший день, протягом періоду дії заявки, але не пізніше останнього дня поточного місяця, в якому відкрито вклад.

Коментарі - 7

+
+165
Andrey M
Andrey M
24 липня 2019, 10:28
#
Друзі, ну нема ставки 19% річних в Ідея банку.:) 
Це обман, бо така ставка лише в останній місяць депозиту.

Вкажіть дохідність по продукту а не  ставку в останній місяць дії депозитного договору і виявиться що «король то голий» :)
+
+15
YuraNBU
YuraNBU
24 липня 2019, 10:39
#
М - маркетинг
+
+27
Італій .
Італій .
26 липня 2019, 20:26
#
Сам клиент Идеи и хотел бы отметить что на сайте банк честно пишет что 19 это «до», а не ставка на весь период.

Когда Минфин у себя на страницах печатает подобную ложь как представлена выше то не только банк теряет доверие, но и сам Минфин тоже. Независимо от того по своей инициативе ли это было сочинено или по инициативе банке.
+
0
karl1929
karl1929
27 липня 2019, 21:42
#
Идея банк--это жулики и аферисты высшей категории… Имею. супер горький опыт работы с этим банком… Наглые, неугомонные, брехливые… А сколько у них скрытых комиссий на кредитных картах… А льготный период--пишут до 92 дней, а на самом деле 30 дней… Уже после начала периода на 30 день выставляют суммы к обязательной уплате под разным предлогом… И ничего не помогает… Я оставил на горячей улице 16 жалоб… месяц прошел---и никакого ответа… На горячей линии сидят супер наглые диспетчера--безграмотные, оборзевшие ит.д. бегите от этого банка… И это НЕ только мое мнение… Почитайте о них на форуме… Я сбежал от них…
+
0
Італій .
Італій .
28 липня 2019, 7:57
#
Ну и точности ради. У банка все честно написано про 92 дня: «Перший пільговий період для заборгованості, яка виникла внаслідок здійснення розрахункових операцій за товари та послуги, становить до 92 календарних днів (перший пільговий період поширюється на операції, здійсненні протягом календарного місяця, в якому оформлено Договір). Другий та наступні пільгові періоди для такої заборгованості становлять до 62 календарних днів та діють в наступних місяцях, які слідують за місяцем оформлення договору.»
+
0
Італій .
Італій .
28 липня 2019, 7:45
#
Не знаю что там у них с кредитными картами, а предложения по дебетным у банка одно из лучших.
В каком ещё банке можно бесплатно взять платину? Отсутствие комиссии за конветацию при покупках за границей уже не уникальная штука, но очень приятная. Ну и снятие наличных без комиссии в любых банкоматах на территории Украины тоже.

То что на форуме много жалоб от должников по кредитам это не минус, а плюс для репутации банка. Не хотелось чтобы банк подобно Дельте раздавал деньги кому не попадя, а потом не сумев получить кредит назад громко рухнул. Знаю одного бюджетного работника которому Дельта выдала кредит наличными (не на покупку) в сумме, которая была много больше зарплаты. Теперь бюджетник прячется от коллекторов, а Дельта в списке банкротов.
+
+22
sooleva
sooleva
28 липня 2019, 13:31
#
1. Срочные вклады от Идея Банка с бонусом от Минфина предлагают 19,5% дохода, скромно умалчивая то, что этот % только за последний месяц. При этом реальная эффективная ставка около 14%. Несмотря на это, калькулятор на сайте минфин считает доход по 19.5% и в результате показывает завышенный неправдивый доход.
https://prnt.sc/ol0h7t
В этих действиях явно выраженно сокрытие, подача неполной информации и умышленный или неумышленный обман.

2. Всего действующих банков в Украине до сотни, а в предложениях по депозитам на странице минфин представлено 28 банков по депозитам в грн. и 19 — по депозитам в долл.
В этот список попадают только те банки, которые купили право быть в этом списке на сайте? К чему тогда заголовок на странице «Узнайте какой банк предлагает самые выгодные ставки по вкладам»?
Пишите уже тогда «на правах рекламы». Ничего не имею против рекламы, но с пользователями надо быть честными!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися