Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 16:50

Маркарова може залишитися міністром фінансів у новому уряді — Герус

Міністр фінансів Оксана Маркарова може залишитися працювати на своєму посту і в новому уряді, який сформує нова парламентська коаліція. Про це заявив представник президента у Кабміні Андрій Герус, передає ЕП.

Міністр фінансів Оксана Маркарова може залишитися працювати на своєму посту і в новому уряді, який сформує нова парламентська коаліція.
Фото: inpolit.org

Що це значить

«Міністерство фінансів є, там працюють професійні та професійні люди. Буде передача влади. Можливо, міністр, можливо, заступники будуть працювати», — сказав він.

На запитання, чи продовжить Оксана Маркарова очолювати Мінфін, Герус відповів: «Можливо. Вона професійний міністр. Треба подумати, яке рішення прийняти».

Читайте також: Маркарова розповіла про роботу в Мінфіні і про ключові пріоритети

Разом з тим представник президента зазначив, що у нього немає впевненості, що хтось іще з нинішнього уряду продовжить роботу у складі Кабміну.

За його словами, пропозиції будуть з'являтися після призначення нового прем'єр-міністра, який також пропонує кандидатів на посади керівників міністерств.

Читайте також: Кабмін призначив нового в.о. голови ДФС

Нагадаємо, в червні 2018 року Кабмін призначив Оксану Маркарову на посаду виконуючого обов'язки міністрів фінансів, до цього вона кілька років була першим заступником. А 22 листопада 2018 року Маркарова, за рішенням Ради, стала міністром фінансів, без приставки в. о.

Коментарі - 5

+
+11
vlad9486
vlad9486
24 липня 2019, 17:08
#
В министерстве финансов и НБУ работаю самые профессиональные люди. И это благодаря МВФ и другим МФО. Но не благодаря, а вопреки идиотскому народу, которыми СМИ манипулируют как хотят.
+
+60
Captain  Cisco
Captain Cisco
24 липня 2019, 17:37
#
Это вы о себе или о каком-то другом народе?
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
24 липня 2019, 20:16
#
Написано рфіянською - значить про рфію написано
+
+30
Fennec .
Fennec .
24 липня 2019, 17:37
#
Количество идиотов везде одинаково, независимо от страны. А результаты работы везде разные.

Не знаю, все ли самые профессиональные, но в целом претензий мало. Единственно, что интересно — это как они закончат историю с ОВГЗ. Хотелось бы, чтобы элегантно вышли из этой ситуации. Как внешние, так и внутренние игроки попытаются побольше вытянуть денег из государства.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
24 липня 2019, 18:57
#
Данилюк приложил руку, думаю с его подачи может остаться.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися