Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 12:47

10 зручних додатків для контролю особистого бюджету

Ці програми виконують роль персональних фінансових помічників: надають докладний звіт за доходами і витратами, допомагають дотримуватися плану видатків на місяць, нагадують про регулярні платежі та аналізують чеки.

Редакція MC Today зібрала десять додатків, із якими вести особистий бюджет легко і комфортно. «Мінфін» публікує скорочений варіант огляду.

Money Manager

iOS, Android

Класичний додаток для контролю особистих фінансів. Дозволяє вносити дані про доходи і витрати, кредити чи зарплату, а пізніше переглядати статистику за будь-який період. Всю інформацію можна також подивитися через комп'ютер.

Корисна функція: доходи і витрати можна прив'язати до конкретних категорій або рахунків.

Bills Monitor

iOS, Android

Bills Monitor — зручний нагадувач про регулярні виплати: за комунальні платежі, оренду, інтернет, навчання, різні підписки або спортзал. Замість того, щоб тримати цю інформацію в голові, довірте моніторинг термінів надійній програмі.

Goodbudget

iOS, Android

Ця програма допоможе стежити за щомісячними витратами і не виходити за межі бюджету. Вибір функцій тут невеликий, проте користуватися Goodbudget легко і зручно. Все, що потрібно, — вказати, яку суму і на що ви збираєтеся витрачати цього місяця: «розваги», «харчування», «транспорт» тощо.

Splittable

iOS, Android

Додаток створили спеціально для тих, хто знімає квартиру ще з кимось. Програма фіксує розподіл видатків: скільки грошей витратив кожен із мешканців на придбання продуктів харчування, оплату комунальних послуг або виклик майстра.

Moneygraph+

Windows

Moneygraph+ допоможе упорядкувати і контролювати доходи користувачам з нестабільним заробітком. Наприклад, фрілансерам або ФОПам, які протягом місяця отримують гроші різними шляхами і з різних джерел. Програма дозволяє створити декілька рахунків, а також моніторити період та суми заробітку.

Expensify

iOS, Android

Додаток, який оцінять насамперед ті, хто часто їздить у відрядження. З Expensify ви завжди будете знати, скільки грошей і на що витратили. Потрібно лише сфотографувати чек, а додаток самостійно визначить категорію витрат і занесе дані.

Monefy

iOS, Android

Ще один простий, але приємний у використанні додаток. Monefy порахує ваші витрати, розподілить їх за категоріями і покаже статистику. Одна з корисних функцій – до програми можна підключити кілька гаджетів. Це зручно, якщо ви використовуєте кілька пристроїв або ж хочете стежити за бюджетом усіх членів сім'ї.

Money Wallet

Windows

Ця програма створена для Windows. Money Wallet об'єднує всі рахунки, дає статистику про витрати і доходи, а ще нагадує про регулярні платежі. Ви можете створити кілька рахунків і стежити за кожним з них окремо. Додаток підтримує розрахунки в різних валютах.

Money Lover

iOS, Android

Програма підтримує всі класичні функції для обліку особистих фінансів і дає детальну статистику про доходи та витрати. З Money Lover ви можете створювати рахунки або планувати бюджет на майбутнє, вносити свої борги або нагадування про регулярні платежі. Інтерфейс програми зручний та інтуїтивно зрозумілий.

FinPix

Android

FinPix – універсальний помічник у всьому, що стосується ведення особистого бюджету. Цей додаток поєднує функціонал відразу кількох програм, перелічених вище. Наприклад, FinPix вміє сканувати і аналізувати чеки, розпізнає СМС про транзакції від вашого банку і автоматично вносити дані у базу. Всі інші функції для підрахунку витрат і доходів тут також є.

Коментарі - 11

+
+41
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
24 липня 2019, 12:54
#
FinPix

Розробник
Перейти на веб-сайт
support@finpix.com
Політика конфіденційності
Москва, ул. Профсоюзная, д. 26/44


Ой які ж ви молодці, що рекламуєте московський софт, що звісно не буде передавати дані до фсб
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
24 липня 2019, 13:02
#
Інформація від видавця

Підтримка Money Wallet 
wp7apps@mail.ru
+
+27
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
24 липня 2019, 13:04
#
Про те що лінки на додатки примусово вказує рфіянську мову я просто промовчу 

Видаляйте ось такі речі
&hl=ru&gl=ru
+
0
Barreto
Barreto
24 липня 2019, 13:09
#
Распознает чек из супермаркета и прямо в ГРУ. Вы FaceApp тоже не пользуйтесь, на всякий случай.
+
0
23408109
23408109
24 липня 2019, 17:48
#
Ну да
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
24 липня 2019, 20:09
#
Обидві_долоні_на_обличчі.пдф

Ви вже забули, що рфія країна де укривають осіб, що займаються крадіжкою грошей з банків по всбому світу?

ПС: ніхто при своєму глузді не буде давати доступ до файлової системи свого смартфона лівому аппу заради незрозумілих функцій
Я вже не кажу надавати йому своє актуальне фото
+
+15
Игорь Макаров
Игорь Макаров
25 липня 2019, 10:15
#
Ось моя розробка, українська, робилася під себе, дуже легка і поки що безкоштовна «Грошовий Календар»:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makarov.igor.moneycalendar Користуйтеся і будьте задоволені ;
+
+66
Kidav
Kidav
24 липня 2019, 18:15
#
Excel мой бухгалтер ))
+
+30
Tisha ™
Tisha ™
25 липня 2019, 11:23
#
И уже много лет. + возможность настроить так, как хочешь видеть информацию, а не так, как тебе её дают видеть разработчики.
+++
+
+15
Peter Sauber
Peter Sauber
24 липня 2019, 23:56
#
Google docs вже 5-й рік витягує, мінус, що багато формул і все вручну:)
+
+15
Игорь Макаров
Игорь Макаров
25 липня 2019, 10:13
#
Ось хлопці та дівчата моя розробка, українська, робилася під себе, дуже легка і поки що безкоштовна «Грошовий Календар»: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makarov.igor.moneycalendar Користуйтеся і будьте задоволені ;
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися