Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 липня 2019, 14:35

СБУ проводить обшук в Кабміні і ДФС

Прокурорами Головної військової прокуратури за оперативним супроводом СБУ проводяться обшуки в службових приміщеннях Кабміну, Держприкордонної служби, Держфіскальної служби та ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» через схему в оборонній сфері. Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

Прокурорами Головної військової прокуратури за оперативним супроводом СБУ проводяться обшуки в службових приміщеннях Кабміну, Держприкордонної служби, Держфіскальної служби та ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» через схему в оборонній сфері.
Фото: gp.gov.ua

Головною військовою прокуратурою ГПУ здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння грошовими коштами в сумі 6,7 млн доларів при укладанні іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним із підприємств концерну ДП «Укроборонпром» по постачанню Державній прикордонній службі України «Підвісної системи раннього виявлення».

Коментарі - 1

+
0
squeez
squeez
22 липня 2019, 18:22
#
Все будет ок, деньги то передавались не в кулуарах же, да и следов то там таких нет, у них то руки и нюх у всех луженый, для кого этот спектакль?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися