Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 липня 2019, 8:42

Понад 70% кредитів Приватбанку видані компаніям екс-власників — Fitch

«Обсяг держоблігацій в портфелі Приватбанку на кінець І кварталу становив 81% активів, які накопичилися, передусім, через внески держави в капітал. Чисті кредити — лише 19% активів. При цьому 72% валових кредитів (і велика частина знецінених кредитів) нібито (allegedly) пов'язані з попередніми власниками банку та вищим керівництвом», — йдеться у повідомленні.

Агентство Fitch констатує, що 72% валових кредитів Приватбанку видані колишнім власникам банку Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, а також компаніям, які їм належать.
Фото: delo.ua
Агентство Fitch констатує, що 72% валових кредитів Приватбанку видані колишнім власникам банку Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, а також компаніям, які їм належать. Про це зазначається у звіті про присвоєння кредитного рейтингу Приватбанку, повідомляє Finbalance.

 Оформити депозит в Приватбанку

Раніше у Нацбанку зазначали, що близько 70% кредитного портфеля державних банків складають непрацюючі кредити, за якими не здійснюються виплати.

Коментарі - 1

+
+37
Captain  Cisco
Captain Cisco
22 липня 2019, 9:02
#
А для кого это новость? Все банки олигархов кэптивные. Если БИС посмотреть- например+- то же самое. Они для того и создавались.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися