Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2019, 22:47

Військові подякували Moneyveo за передану їм офісну техніку

Українські військові, яким Moneyveo передала нову друкарську техніку, приїхали у гості до компанії, щоб подякувати за надану підтримку.

У цьому році, на прохання Оперативного командування «Північ» (у Чернігівській області), компанія Moneyveo закупила для військових офісну техніку і придбала кілька плотерів. На плотерах друкують мапи та інші матеріали, необхідні полкам, бригадам та іншим підрозділам, які входять до складу ОК «Північ». Друкована продукція потрібна військовим постійно – як для виконання бойових завдань, так і для проведення регулярних навчань.

«Завдяки закупленій оргтехніці, військові більше не відволікаються на організацію роздруківок, не витрачають час на пошук підрядників і укладання договорів. До того ж військові мапи, як і більшість друкованої в Оперативному командуванні інформації, конфіденційні. Тому наявність своєї техніки – питання надважливе», – пояснив заступник начальника управління з морально-психологічного забезпечення ОК «Північ» Григорій Токар.

Розвідники підкреслюють: у роботі з текстовими документами, фотографіями і мапами плотер – річ першої необхідності. Його використання дозволить швидше інформувати командування про всі важливі розвіддані. Крім того, за допомогою плотерів військові виготовляють інформаційну та агітаційну продукцію, за допомогою якої залучають новачків до лав захисників Вітчизни.

За фінансову та організаційну підтримку представник ОК «Північ» нагородив іменними грамотами і медалями топ-менеджмент компанії Moneyveo – СЕО Альону Андронікову і засновника Михайла Лизанця.

«Moneyveo регулярно допомагає військовим, – каже Альона Андронікова. – Ми не обмежуємося лише придбанням офісної техніки. Наприклад, цієї весни наша компанія фінансувала реабілітацію військових, виділивши кошти для центру на базі Інституту медицини праці ім. Ю. І. Кундієва. Moneyveo регулярно займається благодійністю. Це частина нашої програми соціальної відповідальності».

Для Moneyveo дуже приємно отримати почесні нагороди з рук людей, які захищають територіальну цілісність і соборність нашої країни. Те, що роблять ці люди у масштабах держави, – безцінне. Кожен свідомий громадянин України, кожна компанія повинна підтримувати їх по змозі.

«Moneyveo – це прогресивна компанія, корпоративна культура якої будується на принципах європейських і світових тенденцій. Соціальні ініціативи для нас – must have, адже соціально відповідальний бізнес – це незамінна частина сучасного суспільства. Відомо, що для 75% людей, які шукають роботу, наявність благодійних проектів в організації має принципове значення.

Ми розвиваємося в цьому напрямку і зокрема допомагаємо нашим військовим», – підкреслює Михайло Лизанець.

Серед інших соціальних ініціатив компанії – співпраця з благодійним фондом «Запорука». Наприклад, протягом усього 2018 року Moneyveo регулярно перераховувала гроші на потреби центру для онкохворих дітей «Дача» у Києві. А зараз компанія фінансує будівництво для «дачників» нового, просторішого і сучаснішого приміщення.

Коментарі - 1

+
0
1112VFRFH
1112VFRFH
20 липня 2019, 3:17
#
Ріспект,Дякуємо!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися