Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2019, 19:39

Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль

Райффайзен Банк Аваль першим в Україні масово запропонував держателям платіжних карток, емітованих будь-якими банками, новий сервіс – отримання готівки та здійснення інших операцій через банкомат в один дотик, за допомогою безконтактної картки чи мобільного пристрою, які необхідно піднести близько до NFC-модуля.

«Наш банк продовжує повністю оновлювати та оптимізувати мережу своїх банкоматів, розвиваючи їхній функціонал та використовуючи інноваційні технології, — зазначила Оксана Шевченко, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — По всій Україні ми встановлюємо найсучасніші пристрої – нові АТМ, обладнані NFC-модулями та сенсорними екранами, які мають високу продуктивність та надійність.

Ми розглядаємо банкомат не тільки як пристрій, за допомогою якого можна отримати готівку та поповнити рахунок, а і як канал, через який клієнт отримує доступ до багатьох інших банківських сервісів. Саме тому у наших подальших планах – розширювати мережу таких найсучасніших пристроїв та впроваджувати нові сервіси. Безпека, зручність та надійність – це те, що ми пропонуємо нашим клієнтам, і те, що ми постійно вдосконалюємо».

«Ринок фінансових послуг в Україні стрімко розвивається і безконтактні технології залишаються у фокусі уваги всіх гравців ринку – як Visa, так і банків та торговельно-сервісних установ. Донедавна ми спостерігали цей тренд переважно у сфері оплати товарів та послуг, а з початком встановлення безконтактних банкоматів Райффайзен Банку Аваль переваги безконтактної технології стали доступними і при здійсненні операцій із картками Visa в банкоматах.

Враховуючи, що функціонал сучасних банкоматів не обмежується зняттям готівки і пропонує широкий спектр операцій, клієнти відтепер можуть здійснювати ці операції так само швидко та безкоштовно», — зазначила Світлана Чирва, регіональний менеджер компанії Visa в Україні та Молдові, виконуюча обов’язки регіонального менеджера у Республіці Білорусь.

Використання NFC-технології допомагає здійснювати операції в банкоматах Райффайзен Банку Аваль швидко, зручно та безпечно. Тепер не потрібно вставляти картку у зчитувальний пристрій та чекати її повернення, до того ж зникає ризик, що картку буде забуто чи вилучено банкоматом. Оскільки обмін даними захищено шифруванням, мінімізується й ризик зчитування даних картки шахраями.

Наразі в мережі Райффайзен Банку Аваль встановлено понад 400 банкоматів із активованою підтримкою NFC – усі вони мають позначку безконтакту PayWave/PayPass/е. Скористатися перевагами цієї технології зараз можуть держателі платіжних карток Visa усіх банків, а найближчим часом цей сервіс стане доступним і для держателів карток Mastercard.

Для здійснення необхідних операцій достатньо піднести близько до NFC-модуля банкомата безконтактну картку, смартфон чи смарт-годинник із токенізованою карткою (залежно від налаштувань вашого банку-емітента) та, слідуючи підказкам, ввести PIN-код картки.

Замовити «Хочу-карту» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися