Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2019, 19:26

Ідея Банк бере участь у міжнародній програмі стажування молоді AIESEC

Ідея Банк продовжує співпрацю із міжнародною неполітичною організацією AIESEC щодо програми стажування молоді. Програма спрямована на отримання молодими людьми практичного досвіду у міжнародному середовищі, доступна у сферах маркетингу, ділового адміністрування та управління контролю якості обслуговування клієнтів.

У липні в рамках цієї програми до команди маркетологів Ідея Банку доєдналася єгиптянка Рагхда Елбаз (Raghda Elbaz). У себе на батьківщині вона займається маркетингом в мережі медичних клінік, вона також захоплюється сучасними тенденціями маркетингу та має диплом міні-МВА.

Вона ставить собі зв мету під час стажування в Ідея Банку Україна отримати нові знайомства, досвід запуску проектів, ефективне управління особистим часом, розвиток своїх професійних та особистісних якостей.

Про свої враження Рагхда розповідає так: «В Україні дуже дружні привітні люди. Я працюю у прекрасному відділенні банку, його розташування — ідеальне. Мені подобається, що Ідея Банк надає багато послуг, таких як кредити та послуги онлайн – вони допомагають людині заощадити час. Стажування в Ідея Банку — цінний для мене досвід і мені дуже цікаво отримувати тут нові знання».

Начальник управління маркетингу Ідея Банку Анна-Марія Романчук коментує участь банку в програмі AIESEC:

«Для нас організація стажування в рамках програми AIESEC – важливий досвід організації та модерації міжнародного проекту. Робота в команді зі стажерами-іноземцями — це завжди вихід із зони комфорту, який дає нам змогу не тільки розкрити свій потенціал та генерувати нові ідеї, але й поглянути очима сучасної молоді на привабливість бренду та рівень сервісу для клієнтів з-за кордону».

Замовити карту «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися