Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2019, 16:15

Компанія Big-Basket призупинила доставку зі США електроніки дорожчої за 100 євро

Один із посередників з доставки товарів зі США — компанія Big-Basket — попередила про призупинення доставки електроніки дорожче 100 євро через зміни в роботі митних служб в Україні. Відповідне попередження є у розпорядженні Укрінформу.

Один із посередників з доставки товарів зі США — компанія Big-Basket — попередила про призупинення доставки електроніки дорожче 100 євро через зміни в роботі митних служб в Україні.
Фото: ukrinform.ua

«У зв'язку зі змінами в роботі митних служб України, ми тимчасово припиняємо доставку електроніки дорожче 100 євро. Також можлива затримка в доставці електронних товарів дорожче 100 євро, замовлених раніше», — йдеться в повідомленні.

Як розраховують у компанії, ситуація може прояснитися протягом двох тижнів.

«Протягом двох тижнів ситуація повинна прояснитися остаточно, і ми повідомимо про подальші правила. Можливо, ситуація проясниться раніше, про що ми обов'язково повідомимо», — зазначили в Big-Basket.

Як повідомлялося, 9 липня Президент України Володимир Зеленський підписав указ про протидію контрабанді і корупції на митниці.

Зазначається, що цей указ підписано з метою посилення ефективності протидії контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів, що ввозяться на митну територію України, та підвищення рівня довіри бізнесу до державних органів.

Коментарі - 1

+
0
avantoffer
avantoffer
21 липня 2019, 20:07
#
Один раз в год я могу и оплатить поглину с покупки, было бы удобно
а вот оптимизаоров, которые тысячами возят под видом фиктивной доставки левым людям и навариваются на неуплате ндс и пошлин, нужно прижимать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися