Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2019, 9:13

Новий додаток Tally дозволить здійснювати платежі з допомогою золота

Британський Fintech-стартап Tally запустив програму по створенню банківського рахунку для зберігання активів і здійснення платежів за допомогою золота. Про це пише psm7.com.

Британський Fintech-стартап Tally запустив програму по створенню банківського рахунку для зберігання активів і здійснення платежів за допомогою золота.
Фото: epravda.com.ua

Що це значить

  • Клієнти компанії зможуть зараховувати кошти через додаток, купуючи золото Tally, яке зберігається в надійному сховищі в Швейцарії, за глобально оптовою ціною.
  • Один куплений Tally буде дорівнювати одному міліграму фізичного золота. Доступ до сум клієнтів здійснюється через окремі банківські рахунки Tally, пов'язані з безконтактною дебетовою карткою Mastercard.
  • Клієнти зможуть витрачати свої кошти скрізь, де приймають картку Mastercard без додаткових комісій.
  • Крім того, 100% таких вкладів застраховані.
  • Також клієнти програми зможуть розплачуватися за допомогою Tally за кордоном без додаткових зборів за конвертацію валюти або зняття коштів через банкомат.

За словами Tally, у зв'язку з волатильністю фунта, викликаною Brexit, використання золота забезпечує захист грошей клієнтів від інфляції і банківських ризиків, а також політичної та економічної невизначеності.

Коментарі - 4

+
+13
Rabotyahoff
Rabotyahoff
19 липня 2019, 9:19
#
И получить золото на руки конечно же нельзя.
+
+28
kingcity
kingcity
19 липня 2019, 9:29
#
Ну звичайно ! Золото « в надійному сховищі в Швейцарії» !  І навіщо воно Вам на руки ?  : ) Нехай там полежить, а Ви будете тішитись думкою, що воно у Вас є і воно у надійному місці.  : ) .
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
19 липня 2019, 16:26
#
А наявність кольорових папірців вас тішить?
+
+6
kingcity
kingcity
19 липня 2019, 18:42
#
Дуже тішить ! : ).  Вкладу їх в рамку і повішу на стіну, буду кайфувати від усвідомлення того, що десь в бетонному бункері в Швейцаріїї лежить жовтий метал, на який у мене є право власності згідно цього кольорового папірця !  Все це, звичайно, іронія. Якщо серйозно - вкладати в це якісь значні кошти немає змісту. А так, забави ради  можна попробувати - купити 1-2 гр. (чи більше, в залежності від можливостей і бажання)  металу, дочекатись коли курс виросте і за ці кошти що-небудь придбати за допомогою картки. Далі, якщо буде працювати - можна збільшити об`єми.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися