Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 17:13

Зеленський звернувся до іноземних бізнесменів (відео)

Президент Володимир Зеленський звернувся англійською мовою до іноземних бізнесменів і закликав їх інвестувати в Україні. Відеозвернення президент опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Президент Володимир Зеленський звернувся англійською мовою до іноземних бізнесменів і закликав їх інвестувати в Україні.
Фото: ukrinform.ua

Текст відеозвернення

«Я звертаюся до іноземних бізнесменів, які шукають нові майданчики для інвестицій. Розумію — стара влада зробила все, щоб Україна виглядала інвестиційно непривабливою. Бізнесу ставили палиці в колеса, його взагалі могли відібрати. Тепер все буде інакше. Особисто я це гарантую», — йдеться в замітці під відео президента.

«Я запрошую вас, інвестори з усього світу, приєднатися до цієї можливості (стати інвестором в Україні — ред.), і отримати неймовірне повернення своїх інвестицій», — каже Зеленський.

Читайте також: Чому іноземні інвестиції не поспішають в Україну

За його словами, успіх іноземних інвесторів в Україні — це й успіх України. Він запрошує іноземців в «країну свободи — Україну».

«Ми доведемо вам, що є країною з потужним інвестиційним потенціалом, яка готова змінюватися і розвиватися разом з вами», — запевнив Заленський.

Нагадаємо, в червні Зеленський почергово зустрічався з «представниками великого бізнесу» і анонсував, що збере їх разом, аби запропонувати інвестувати в Донбас.

Коментарі - 7

+
+153
warez
warez
18 липня 2019, 17:25
#
И сразу же «папередники». Что он лично может гарантировать? И о каком «невероятном» возвращении инвестиций идет речь? Популизм да и только.
+
0
TAN72
TAN72
18 липня 2019, 18:06
#
Песы засуетились?
+
+28
squeez
squeez
18 липня 2019, 21:45
#
+7 , сам говорил на дебатах что мол не нужно на предыдущих гнать, а сам тем же занимается «очковтирательством» где закон об импичменте ? все забыли уже? где открытый праймериз? привет кварталу и новым портфелям, и еще посмотрим  сколько «хороших» влезет в ЗЕ команде, ведь 200 чел он же не может всех знать, сколько там голодных будет ...
+
+7
Ольга Демьянчук
Ольга Демьянчук
18 липня 2019, 18:01
#
Потрібно перш за все створити умови та заохотити, щоб самі українці інвестували, відкривали підприємства, фабрики а не заощаджували під подушками або тратили на забаганки.
+
+52
AleksandrBank
AleksandrBank
18 липня 2019, 18:04
#
Пока с судами не решится вопрос, никаких гарантий нету. Потому ключевое все менять, а потом предлагать инвесторам.
+
0
squeez
squeez
18 липня 2019, 21:47
#
Плюсую, а еще не плохо было бы самому конституцию соблюдать, и уже 3 раз он втирает в очко эти законы, а «ЗЕбры» молчат, мол пусть тренируется, и прощают, так же было и при януковиче, когда закрывали глаза на якобы «мелкие проблемы»
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
18 липня 2019, 20:51
#
Выборы в Верховную Раду и почему поменялись рейтинги по результатам 1 тура выборов Президента Украины

https://minfin.com.ua/blogs/aleksandrbank/122471/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися