Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 10:53

Страхова компанія ARX допомагає клієнтам онлайн

У липні 2019 року «Страхова компанія «ARX» запустила онлайн — чати в Viber і Telegram, і тепер, за наявності інтернету, клієнти компанії можуть отримати відповіді на свої питання онлайн з будь-якої точки світу.

За допомогою онлайн — чату можна:

• Отримати інформацію про будь-яких продуктах компанії

• Перевірити оплату за договором

• Залишити відгук про компанію

• Дізнатися будь-яку іншу інформацію, яка цікавить клієнта

Чати працюють з 9 до 18.00, щодня, без вихідних. Крім можливості задати питання онлайн, клієнти можуть онлайн оформити електронний поліс ОСАГО, а також туристичний страховий поліс.

Також з березня 2019 року для клієнтів ДМС (Добровільне медичне страхування) почав працювати онлайн-чат, який передбачає спілкування з оператором в режимі 24/7. Онлайн можна записатися до лікаря, отримати консультації щодо умов договору, узгодити отримання ліків. Чат з оператором можна відновити або продовжити в будь-який час, що максимально зручно клієнтам, так як вони не обмежені в часі або місцем знаходження.

Нагадуємо, що «Страхова компанія «ARX» і «ARX Life» є правонаступниками «АХА Страхування» і «AXA Страхування життя». Компанія продовжує працювати з усіма банками, автодилерами, партнерами в регіональній мережі, корпоративними клієнтами, а також з тими ж асистуючими компаніями і підрядниками. Основним акціонером «Страхової компанії «ARX» є канадський холдинг «Fairfax limited».

Посилання на чати тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися