Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2019, 19:42

Тарифи РКО для бізнесу від Ідея Банку визнані ТОП-1 в Prostobank Awards у 2 кварталі 2019

Профільний фінансовий портал bankchart провів дослідження і порівняв тарифи, продукти і послуги для малого та середнього бізнесу більше 20 працюючих в Україні банків.

Профільний фінансовий портал bankchart провів дослідження і порівняв тарифи, продукти і послуги для малого та середнього бізнесу більше 20 працюючих в Україні банків.

В результаті Ідея Банк вперше увійшов до фінального загального рейтингу Prostobank Awards і відразу посів перше місце з пакетом розрахунково-касового обслуговування для бізнесу «Ідеальний старт».

Згідно з даними аналітиків, досліджувані послуги надають на ринку 33 банки. Загальна кількість пропозицій на ринку для вказаних умов — 174.

У дослідженні bankchart розглядався пакет пропозицій Ідея Банку РКО для бізнесу «Ідеальний старт» і проаналізовані такі тарифи:

вартість відкриття рахунку в середньому для ринку — 75,18 грн, в Ідея Банк — 0,00 грн,

вартість щомісячного обслуговування — 267,05 грн, в Ідея Банк — 0,00 грн

середній відсоток за зняття грошей з рахунку — 1,00% від суми платежу, в Ідея Банк — 0,50%

середня плата за проведення платежу в інші банки через клієнт-банк — 2,08 грн, в Ідея Банк — 0,99 грн за 1 платіж.

Для того, щоб стати клієнтом Ідея Банку і отримати одні з найвигідніших на ринку умов обслуговування, потрібно заповнити заявку на сайті банку.

Пропонуючи вигідні тарифи для старту бізнесу разом з пакетом «Ідеальний старт», Ідея Банк прагне сприяти підприємцям в організації власної справи.

Крім тарифного пакета, який став переможцем рейтингу Prostobank Awords, Ідея Банк пропонує кілька пакетів обслуговування, які орієнтовані на різні актуальні потреби підприємців: «Ідеальний підприємець», «Ідеальний ІТ», «Ідеальний міжнародний», «Ідеальний бізнес», «Ідеальний безліміт». серед неодмінних переваг цих пакетів: автоматичний кредитний ліміт (овердрафт) до поточного рахунку, корпоративна картка, онлайн-система IFOBS.

Замовити карту «Card Blanche White» Ідея Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися