Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2019, 19:11

Головне за понеділок: реєстр боржників, вартість газу та причини коливання курсу

За останні півроку понад мільйон українських компаній та фізичних осіб потрапило до реєстру боржників. Про це повідомляє Опендатабот, платформа для роботи з відкритими даними.

В Україні важливо зупинити стрімке зростання «мінімалки» — Світовий банк

У Світовому банку вважають, що в Україні до завершення основних структурних реформ в економіці важливо зупинити стрімке зростання мінімальної заробітної плати. Про це заявила економіст представництва Світового банку в Україні Анастасія Головач.

Гаряча вода і тепло подешевшають: експерти назвали ризики

4 липня набула чинності постанова Кабміну «Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг». Документ передбачає, що граничні значення тарифів на опалення і постачання гарячої води для населення будуть діяти в період опалювального сезону 2019-2020 років.

Важливі питання фінринку: Причини коливання курсу (відео)

Фінансовий портал «Мінфін» продовжує серію важливих питань на фінринку на своєму youtube каналі.

Більшість читачів не довірить банкам понад 200 тисяч (опитування)

34,2% читачів «Мінфіну» за жодних умов не довірить банкам депозит на суму понад 200 тисяч. Про це свідчать результати опитування.

Вартість газу в липні в різних регіонах України: карта

Враховуючи зниження НАК «Нафтогаз України» ціни на газ для населення з липня, різниця кінцевої вартості блакитного палива по регіонах становить 9,6% або 623 грн за тис. куб. м, залежно від тарифу на розподіл газу від конкретного постачальника.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися