Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2019, 12:10

Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні

Відомий фінансовий журнал Euromoney нагородив Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) за «незмінну відданість» регіону ЦСЄ та визнав його «Кращим банком у Центральній та Східній Європі» у рамках щорічного нагородження кращих фінансових інституцій Awards for Excellence.

Дочірні банки РБІ в Україні, Боснії та Герцеговині, Болгарії і Косово отримали нагороди як кращі банки у своїх країнах.

Ввечері 10 липня під час урочистої церемонії у Лондоні, приуроченій також до 50-річчя заснування журналу Euromoney, відбулося вручення нагород Awards for Excellence 2019. Райффайзен Банк Інтернаціональ зі своїми дочірніми банками вибороли нагороду як «Кращий банк у Центральній та Східній Європі». Прекрасна ринкова позиція та висока якість продуктів і сервісів банківської мережі РБІ у Центральній та Східній Європі були також відзначені нагородою «Кращий банк», яку отримали дочірні банки в Україні, Боснії та Герцеговині, Болгарії і Косово.

«Постійність позицій на ринках – в інноваціях, прибутковості, зростанні – та незмінна відданість Центральній та Східній Європі вирізняє Райффайзен Банк Інтернаціональ серед конкурентів, що бралося до уваги при нагородженні», – прокоментувала редакція журналу Euromoney рішення свого журі щодо вибору переможцем РБІ.

Замовити «Хочу-карту» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися