Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2019, 10:40

Трамп: На банківську діяльність з криптовалютами потрібна ліцензія

Компанії, які розробляють криптовалюти, повинні отримати ліцензії на банківську діяльність і підкорятися відповідним правилам. Про це президент США Дональд Трамп заявив у своєму Twitter.

Компанії, які розробляють криптовалюти, повинні отримати ліцензії на банківську діяльність і підкорятися відповідним правилам.
Фото: censor.net.ua

Що це значить

Як повідомлялося, власну криптовалюту — лібра — розробляє компанія Facebook.

«Якщо Facebook і інші компанії хочуть стати банком, вони повинні отримати банківські ліцензії та банківським правилам підкорятися, як всі банки, національні та міжнародні», — написав Трамп у своєму Twitter.

Читайте також:Глава МВФ: Криптовалюта «розхитує» банківську систему

Він зазначив, що «не є прихильником біткойна та інших криптовалют, які не являють собою гроші і курс яких вкрай волатильний».

«У нас в США є тільки одна реальна валюта, і вона сильніша, ніж коли-небудь, вона надійна, і на неї можна покластися. Це, безумовно, найбільш домінуюча валюта в світі, і вона завжди буде залишатися такою. Вона називається долар Сполучених Штатів!», — наголосив Трамп.

Коментарі - 1

+
0
Рапрапр Прапр
Рапрапр Прапр
12 липня 2019, 11:44
#
«У нас в США есть только одна реальная валюта, и она сильнее, чем когда-либо, она надежна, и на нее можно полагаться. Это, безусловно, самая доминирующая валюта в мире, и она всегда будет оставаться такой. Она называется доллар Соединенных Штатов!», — подчеркнул Трамп.

Напоминает Ельцина, который ложился на рельсы 14 августа 1998-го и клялся, что девала не будет. Неужели дефолт?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися