Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 19:15

Головне за четвер: ціна газу в липні, фонд стартапів і як змінилася якість життя

НАК «Нафтогаз України» знизив ціни на газ для населення в липні на 10,4%. Відповідне розпорядження підписав керівник інтегрованого газового бізнесу НАК «Нафтогаз» Андрій Фаворов під час наради у Зеленського.

Українці оцінили, як змінилася якість життя за рік (опитування)

За рік економічний стан України покращився, а однією з головних проблем країни українці називають інфляцію. Про це свідчать дані дослідження соціологічної групи Рейтинг на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту.

Мінфін централізує IT-складову управління держфінансами

Кабмін затвердив Концепцію IT-централізації системи управління державними фінансами (СУГФ), погодив створення керуючого комітету ІТСУГФ і окремої установи (FinIT), через які буде здійснюватися цей процес.

Суд ЄС скасував санкції проти Януковича і Ко

Суд Європейського Союзу скасував санкції ЄС, подовжені для колишнього президента України Віктора Януковича і його сина Олександра в 2016-2017 роках, а також санкції для ряду його соратників, продовжені в 2018 році.

Український фонд стартапів склав 400 мільйонів

Бюджет Українського фонду стартапів склав 400 млн грн, планує видавати стартапам на ранній стадії гранти в обсязі від $25 тис. до $ 75 тис. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

В Україні можуть ввести систему цифрової ідентифікації громадян

Радник президента Михайло Федоров запропонував на зустрічі з представниками МВС, ДМС Мін'юсту ввести в Україні систему цифрової ідентифікації громадян.

В Україну до кінця року зайде ряд міжнародних брендів

До кінця 2019 року на український ринок, крім шведського бренду IKEA, має зайти ще кілька міжнародних брендів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися