Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 17:52

Rozetka відкрила точки видачі товарів у супермаркетах

Клієнти Rozetka тепер можуть отримати свої товари в поштомаркетах Justin в Сільпо, Novus, Фора, Fozzy та інших великих мережах супермаркетів. Вже працює понад 500 відділень Justin в містах і районних центрах. Про це йдеться в прес-релізі компанії, пише Інтерфакс-Україна.

Клієнти Rozetka тепер можуть отримати свої товари в поштомаркетах Justin в Сільпо, Novus, Фора, Fozzy та інших великих мережах супермаркетів.
Фото: segodnya.ua

Два тижні Justin доставляв товари з Rozetka в тестовому режимі. Зараз сервіс працює наповну для всіх клієнтів і на всі групи товарів.

«Швидкість і зручність, з якою українці можуть отримати товари — наш пріоритет. Ми раді, що відтепер забрати свої покупки з Rozetka можна буде прямо в супермаркетах і ТРЦ, де розміщуються відділення Justin. Завдяки цьому ми стаємо на крок ближче до нашої великої мети — забезпечувати покупцям щоразу що треба», — повідомили в прес-службі Rozetka.

Оператор на ринку експрес-доставки Justin входить в Fozzy Group, яка управляє торговельною мережею і такими брендами, як Сільпо, Фора, Fozzy, RIngoo, Trash!.. Відділення Justin також знаходяться в мережах: Novus, Фуршет та інших супермаркетах і ТРЦ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися