Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 17:36

Starbucks почне приймати Bitcoin

Криптовалютний платіжний додаток Fold впровадив мережевий протокол Lightning, завдяки якому користувачі зможуть робити покупки онлайн, а також в магазинах і закладах з допомогою біткоінов. Про це пише psm7.com.

Криптовалютний платіжний додаток Fold впровадив мережевий протокол Lightning, завдяки якому користувачі зможуть робити покупки онлайн, а також в магазинах і закладах з допомогою біткоінов.
Фото: segodnya.ua

Тепер використовуючи програму, можна розплачуватися криптовалютою в мережі кав'ярень Starbucks, супермаркетах Whole Foods, мережі будматеріалів Home Depot, купувати квитки авіакомпанії Southwest Airlines і оплачувати послуги телекомпанії AMC.

Повідомляється, що Fold почали працювати над функцією P2P платежів в минулому році.

Транзакції через Lightning Network розглядалися компанією як спосіб залучити споживачів до використання криптовалюти не просто як способу зберігання активів, але і в якості оплати. За твердженням Fold, весь процес займає не більше 30 секунд.

Коментарі - 1

+
+34
ototo
ototo
11 липня 2019, 19:37
#
Все как я писал ранее, биток плавно становится платежным средством, причем без недостатков первых итераций протокола. Мгновенные платежи LN
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися