Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 липня 2019, 11:22

МВФ може продовжити переговори з Україною у вересні

Міжнародний валютний фонд має намір продовжити переговори щодо співпраці з Україною у другій половині вересня — після виборів і можливого призначення нового складу Кабміну. Про це Українським Новинам повідомило джерело, знайоме з результатами останніх переговорів представників України і МВФ.

Міжнародний валютний фонд має намір продовжити переговори щодо співпраці з Україною у другій половині вересня — після виборів і можливого призначення нового складу Кабміну.
Фото: Dengi.ua

Що відомо

«Якщо говорити про відновлення переговорів, то за останніми даними місію (МВФ) в Києві можна чекати в другій половині вересня, після проведення виборів (в кінці липня)», — сказав він.

Читайте також: Україна отримала від МВФ 31,4 мільярда з початку співпраці

У кінці травня поточного року місія МВФ покинула Україну і заявила, що готова повернутися після дострокових виборів Верховної Ради і призначення нового складу Кабміну.

Раніше Євросоюз висунув нові умови для отримання Україною траншу.

Коментарі - 1

+
+30
squeez
squeez
7 липня 2019, 23:17
#
Пока «поговорят» и пока «договорятся» и денег в этом году не видать, будут штамповать эти бонды и раскачивать курс к зиме, а там дорожает ГСМ = повышение цен на продукты, плюс сезонность скоропортящиеся овощи пропадают, т.к нет овощехранилищ, ждем зубожиння осенью, и крытие бранными словами ВЛАДУ, ЗЕбрам что сказать ? - понижение цен не будет на коммунальные, плюс если в таком тоне ЗЕ будет вести разговоры с можновладцами, они ему и дальше будут «помагать» так что раздоры еще впереди
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися