Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 липня 2019, 15:02

АМКУ: запуск 28-денних тарифів має ознаки порушення

Антимонопольний комітет рекомендував Київстару, Vodafone і lifecell виправити порушення, викликане введенням тарифів операторами з розрахунковим періодом у чотири тижні. Про це на своїй сторінці у Facebook написала представник АМКУ Марія Процишен.

Антимонопольний комітет рекомендував Київстару, Vodafone і lifecell виправити порушення, викликане введенням тарифів операторами з розрахунковим періодом у чотири тижні.
Фото: ukrinform.ru

Що рекомендували

  • У рекомендаціях йдеться про необхідність припинення дій, які містять ознаки порушення, передбаченого статтею закону «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді встановлення розрахункового періоду пакету послуг — 4 тижні, що позбавляє споживачів можливості зіставлення цін різних тарифних планів з різними розрахунковими періодами
  • зокрема в кожному тарифному плані інформувати споживачів про розрахункову вартість за день, і утриматися від вчинення таких дій з ознаками порушення в майбутньому.

Читайте також: АМКУ взявся за операторів через дію тарифів

  • Далі оператори повинні в місячний термін повідомити комітету про результати розгляду рекомендацій і способи їх виконання.

Коментарі - 1

+
0
ROMA KOMA
ROMA KOMA
7 липня 2019, 20:56
#
Проснулись?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися