Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 липня 2019, 15:30

Райффайзен Банк Аваль отримав звання «Кращий банк в Україні» від EMEA Finance

• Загалом Група РБІ отримала 26 нагород від журналу EMEA Finance у рамках Europe Banking Awards.

• Нагороди отримали всі дочірні банки РБІ в Центральній та Східній Європі (ЦСЄ).

• Звання «Кращий банк», «Кращий іноземний банк», «Кращий інвестиційний банк» та «Кращий приватний банк – у 14 дочірніх банків РБІ в країнах його присутності.

26 значимих нагород було присвоєно Групі РБІ в рамках програми нагородження Europe Banking Awards 2018 EMEA Finance. Авторитетний фінансовий журнал назвав Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) «Кращим банком у ЦСЄ та СНД». Він також нагородив дочірній банк Tatra banka у Словаччині як «Найбільш інноваційний банк у ЦСЄ та СНД».

Більше того, EMEA Finance обрав РБІ та його дочірні банки як «Кращі банки» в Австрії, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Румунії, Сербії, Словаччині та Україні, а також як «Кращі іноземні банки» в Албанії, Білорусі та Росії. Інвестиційну діяльність РБІ також відзначено нагородою «Кращий інвестиційний банк», яку отримали банки Групи в Австрії, Білорусі, Хорватії, Чеській Республіці та Румунії.

Досягнення компанії РБІ у сфері управління майном отримали визнання у масштабах усього регіону (РБІ – «Кращий приватний банк у ЦСЄ та СНД»), а три дочірні банки РБІ в Болгарії, Угорщині та Словаччині названо «Кращими приватними банками» у своїх країнах. Крім того, звання «Кращий менеджер активів» отримали банки Групи РБІ в Болгарії та Словаччині.

“Журнал EMEA Finance визнав РБІ кращим банком у регіоні ЦСЄ та СНД. У 2018 році банк продемонстрував найкращі результати за всю свою історію», — сказав Крістофер Мур, видавець і голова правління EMEA Finance. “Що особливо вражає, то це манера, в якій працює цей банк, коли окремі дочірні банки впроваджують інновації відповідно до ринкового середовища в своїх країнах, формулюють та втілюють власні ринкові стратегії з огляду на специфіку свого ринку, водночас стимулюючи розвиток усього найкращого в масштабах усієї мережі. Це означає, що банк здатен застосовувати єдину для всіх практику в ключових сферах, але при цьому давати простір для креативності та інновацій на рівні кожної окремої країни».

Замовити карту «Хочу-карта» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися