Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 липня 2019, 13:40

Сінгапур видаватиме ліцензії віртуальним банкам

Валютно-фінансове управління Сінгапура планує видати п'ять ліцензій цифровим банкам для того, щоб залучити небанківські установи на ринок Сінгапура. Про це повідомляє psm7.com.

Валютно-фінансове управління Сінгапура планує видати п'ять ліцензій цифровим банкам для того, щоб залучити небанківські установи на ринок Сінгапура.
Фото: shutterstock.com

Що відомо

Згідно з даними дві ліцензії отримають провайдери, які ведуть діяльність у сфері роздрібної торгівлі. Ще три ліцензії призначені для малих і середніх підприємств та інших нероздрібних учасників ринку.

Прийом заявок розпочнеться в серпні 2019 року. Заявки на отримання ліцензій можуть подавати компанії зі штаб-квартирою в Сінгапурі. Іноземні компанії, які бажають отримати ліцензію, повинні створити спільне підприємство з місцевими компаніями.

Читайте також: Fintech Band отримав ліцензію на запуск британського аналога monobank

Представники Валютно-фінансового управління Сінгапура заявили, що нові учасники ринку допоможуть охопити сектори ринку, які погано обслуговуються, а також підштовхнуть нинішніх учасників до поліпшення їхніх цифрових послуг.

Нагадаємо, що в березні 2019 року Гонконг видав перші три ліцензії віртуальним банкам, щоб простимулювати інновації в місті.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися