Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2019, 16:24

Обсяг прибутку ринку відеоігор в Україні зросте на 13% — аналітики

Кількість геймерів в Україні в 2019 році збільшиться до 15,5 мільйона осіб, а сумарний річний дохід галузі відеоігор зросте до 203 мільйонів доларів. Про це із посиланням на дослідницьке агентство Newzoo повідомляє Економічна правда.

Кількість геймерів в Україні в 2019 році збільшиться до 15,5 мільйона осіб, а сумарний річний дохід галузі відеоігор зросте до 203 мільйонів доларів.
Фото: topnews.pl.ua

Що це значить

Як зазначається у прогнозі, обсяг прибутку ринку відеоігор в Україні в поточному році зросте більше ніж на 13%.

За оцінкою аналітиків, у 2019 році індустрія по всьому світу згенерує дохід обсягом 152 млрд дол, що майже на 10% більше, ніж минулого року.

Зазначається, що з 2015 року найбільшим ринком в індустрії відеоігор є Китай, проте очікується, що вперше за чотири роки на перше місце в списку країн вийде США. Ці дві країни сумарно генерують майже 50% прибутку в галузі.

Читайте також: Держстат підрахував витрати українців за перший квартал

Як повідомили аналітики, прогноз щодо України повністю відображає об'єктивні тренди в нашій країні, а саме: зростання кількості інтернет-користувачів, що відбувається завдяки поширенню покриття 4G, і поліпшення в економіці.

«Щорічний приріст у нашій країні вже другий рік поспіль незначно перевищує загальносвітове зростання індустрії (13,4%). Також як і раніше платити за ігри готовий кожен другий український геймер», — розповів представник компанії Wargaming в Україні Дмитро Базилевич.

Нагадаємо, у 2018 році українці витратили на відеоігри майже 180 мільйонів.

Коментарі - 1

+
0
nvr4d nvr4d
nvr4d nvr4d
25 червня 2019, 18:59
#
>Как сообщили аналитики, прогноз по Украине полностью отражает объективные тренды в нашей стране, а именно: рост количества интернет-пользователей, что происходит благодаря распространению покрытия 4G и улучшениям в экономике.

Ничего страшного. Как говорит новый президент - сделают им вместе.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися