Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 19:00

Головне за понеділок: газовий колапс, долар по 30 і підвищення пенсій

Курс долара на кінець 2019 року очікується на рівні 27,4 грн за долар, у 2020 році — 28,2 грн за долар, а в 2021 році — 29,4 грн за долар. Про це йдеться в макроекономічному огляді Міністерства фінансів.

Половина українців може залишитися без газу — ЗМІ

Українську газову трубу можуть перекрити задовго до закінчення договору про транзит з Росією. ГТС ризикує зупинитися вже найближчим часом. Про це заявляє оператор газотранспортної системи «Укртрансгаз». Якщо дочка «Нафтогазу» не виплатить борги найближчим часом, — половина українців може залишитися без газу.

Пенсіонерам з великим стажем і маленькими зарплатами підвищать пенсію

Кабмін на наступному засіданні ухвалить рішення про підвищення пенсій пенсіонерам з великим стажем, але невеликими зарплатами на постійній основі з 1 липня. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

ФГВФО розпочав виплати вкладникам банка Хрещатик

З 21 червня 2019 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює відшкодування коштів вкладникам банка Хрещатик за частиною загального Реєстру.

Суд розблокував конкурс на посаду керівника Держмитниці

24 червня колегія суддів Шостого апеляційного адмінсуду розглянула апеляційну скаргу та постановила відновити дію розпорядження про проведення конкурс на посаду голови Держмитної служби.

Коментарі - 1

+
0
ollenka
ollenka
26 червня 2019, 22:08
#
Прогнозы весьма реалистичны, встречала схожие мнения у многих других финансовых аналитиков. Очень опасаюсь, что возрастет экономическая нестабильность и у большинства украинцев возникнет еще больше финансовых проблем.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися