Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2019, 11:50

Райффайзен Банк Аваль підключив Apple Pay

Держателі платіжних карток Mastercard та Visa, випущених Райффайзен Банком Аваль, отримали можливість користуватися Apple Pay. Про це повідомила прес-служба фінустанови.

Держателі платіжних карток Mastercard та Visa, випущених Райффайзен Банком Аваль, отримали можливість користуватися Apple Pay.
Фото: aval.ua

Про переваги Apple Pay

Як зазначають у банку, в основі технології Apple Pay — безпека та конфіденційність. Коли ви додаєте кредитну чи дебетну картку в Apple Pay, номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple.

Читайте  також: Visa и Ощадбанк запускают приложение, которое превратит смартфон в POS-терминал

Замість того присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується та безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Як налаштувати

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетну платіжну картку через додаток Wallet. У магазинах сплачувати за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 та пізніших моделей, а також із Apple Watch.

Apple Pay дає можливість дуже просто здійснювати покупки в додатках та вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID чи подвійним кліком бокової кнопки та поглядом на iPhone X, iPhone XS та XS Max, а також iPhone XR для підтвердження операції через Face ID.

Читайте також: ПУМБ підключив свої картки Visa до Apple Pay

Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактними даними або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунка. При оплаті покупок в додатках чи в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 та новіших моделях.

Як зазначають у банку, ви можете також користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac, не старшому 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 чи новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися