Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2019, 8:44

Банки більше не хочуть радувати вкладників (депозитний огляд)

За останні 2 тижні жодна з невеликих фінустанов не підвищила ставки за депозитами. Зате відразу 3 банки знизили дохідність вкладів у гривні. Про це йдеться у депозитному огляді «Мінфіну».

За останні 2 тижні жодна з невеликих фінустанов не підвищила ставки за депозитами.
Фото: Мінфін

З моменту публікації останнього дослідження, десятка найщедріших банків, які пропонують найвищу дохідність за річними вкладами в національній валюті, майже не змінилася.

Перестановки відбулися лише в кінці ренкінгу. Кристалбанк та Конкорд залишили десятку. Замість них 9 і 10 місце зайняли Мотор-Банк та Комінвестбанк відповідно.

 Отримати бонус до депозиту

За останні 2 тижні відразу 3 невеликі банки стали платити менше за вклади в гривні. Місто Банк пощадив річні депозити, ставка за якими залишилася незмінною — 17,75% річних. А ось заощадження на 6 і 9 місяців подешевшали відразу на 1% — до 17,5% річних.

Банк Конкорд зрізав дохідність вкладів на всі терміни на 0,25%. У Кристалбанку депозити на 6 і 12 місяців стали дешевше на 0,5% річних, ставка за короткими тримісячними депозитами впала на 1%.

Десятка банків, які готові платити громадянам найвищі відсотки за річними вкладами в американській валюті, залишилася незмінною. Найкращу пропозицію готовий зробити Місто Банк — за річними доларовими заощадженнями він обіцяє 5,5% річних.

Коментарі - 1

+
+15
Andrey M
Andrey M
20 червня 2019, 16:46
#
«С момента публикации последнего исследования десятка самых щедрых банков» - я би їх назвав самими «стремными» банками:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися