Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2019, 9:53

Фонд гарантування завершив виплати вкладникам АКБ Банку

«14 червня 2019 року уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «АКБ Банк» були подані документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», — йдеться в повідомленні.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 14 червня 2019 року завершив виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «АКБ Банк».
Фото: gordonua.com
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 14 червня 2019 року завершив виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «АКБ Банк». Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

Як повідомляється, Фонд гарантування завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами в день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

У зв'язку з цим Фонд гарантування повідомляє про завершення 14 червня 2019 року виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «АКБ Банк».

Нагадаємо, Національний банк України 22 липня 2014 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «АКБ Банк».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися