Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2019, 8:43

Зеленський анонсував підготовку нової програми з МВФ

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Берліні з великим та середнім бізнесом Німеччини заявив про початок підготовки нової програми з МВФ у липні. Про це зазначається в повідомленні Адміністрації президента.

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Берліні з великим та середнім бізнесом Німеччини заявив про початок підготовки нової програми з МВФ у липні.
Фото: president.gov.ua

Зазначається, що глава держави підтвердив співпрацю України з МВФ, Світовим банком та ЄБРР.

«Ми починаємо домовленості з МВФ, будемо готувати нову програму вже в липні, дефолту не буде. Як президент я не буду впливати на суд або банківську систему», — підкреслив Зеленський.

Читайте також: У Зеленського пояснили позицію МВФ

Також під час зустрічі сторони обговорили експортні можливості України та зміни до законодавства, які суперечать Угоді про асоціацію з ЄС.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Міжнародний валютний фонд буде обговорювати питання про формат співпраці з Україною після проведення в країні парламентських виборів.

Коментарі - 1

+
+11
AleksandrBank
AleksandrBank
19 червня 2019, 10:01
#
Четкие сигналы, а не молчание - уже хорошее начало для неопытного Президента. Важно когда пройдут выборы, приложить усилия и выполнить все условия. А до этого действительно в июле можно готовить новую Программу.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися